Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C&C: Rivals


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Blizzard mobil dünyasına girecem der de EA durur mu? Onlar da nemalanacaklar mutfaktan tabii.

Clash Royale modeli baz alınıp yontulmuş bir mobil Command & Conquer oyunu çıkartmışlar. Oyunun kendisi bedava, ek random sandık almaca muhabbeti var bunda da parayla. Dün biraz baktım, fena değil gibi. 1 - 1,5 dk içinde bitiyo maçlar.

İki tarafın da base'i var, ek binayla o binadan çıkan üniteler üretilebilir oluyor, ortada ele geçirilecek bölgelere göre cooldownu dolan nük var, süre dolduğunda kontrol kimdeyse karşı tarafın base'e çakıyor füzeyi. 2 nük yiyen kaybediyor. İleride base'e saldırabilen üniteler de açılıyor da külfetli iş.

Ha bi de kaynak için harvester var işte. Ünite basmayı cooldown ve kaynak etkiliyo.

Üniteler arası taş makas kağıt sistemi mevcut, commandera özel skill (başta verdiği yerden turret çıkarma) var. Bi de ek özellikler olabiliyor (mesela infantry 1 kare daha uzağı görebiliyor).

Anlatınca kompleks gözükmüş olabilir de basit hızlı oyun. Oynayan varsa ekleşelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynadım baya bir ama single tarzı bir modu yok. o kötü. bir süre sonra ladderda ilerleyince her oyunun aşırı stressli ve zorlu geçiyor. haliyle böyle otobüste işte öğle arası falan 2 dakika açıp oynamalıktan ziyade baya sakin kafa sessiz ortamda oynaman gereken bir oyuna dönüşüyor. bir training veya single mod gibi bir şey olsa kafa dağıtmalık oynasaydık ii di.

bıraktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...