Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tube Thread


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

daikatananın level dergisindeki incelemesini hatırlıyorum nükleer kurbagalar saldırıyormuş bir yerde ahah. 30 falan almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

yazılımcı management ve pazarlama işlerine girince böyle oluyor duke nukem forever da 4 defa grafik motorunu degistirmişti, ofiste habire yeni bir teknoloji çıkmış hadi frameworkleri baştan yazalım diyen tipler geliyor gözümün önüne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu ara aşırı sardım bu elemanın videolara. formülü çok basit ve düz. uzatmıyor sırf 10 dakika üzerine çıkıcam diye. 10 dakika altında kalan bi videonun sonuna "burası sırf 10 dakika üstü olsun diye" 2 dakikalık falan içeirk olmayan yer koymuştu mesela adfsaf

güzel anlatıyo eski videolarına kadar düştüm en son günceller bitince
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skylines'ı o kadar tükettim ki artık onun seviyesi bile yeterlilikten çok uzak geliyor. ki bu oyunun onun seviyesine gelmesine daha çok var. ha setting ilgi çeker orası ayrı ama benim aradığım mekanikler.

şu an tek bi city sim var heyecanlandıran o da citybound. her ne kadar fazla indie olsa ve daha uzun sürecek gibi dursa da(4 sene önce alpha muhabbeti vardı yani) iyi fikirler ve oyun akışı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...