Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jon Shafer's At the Gates


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

https://store.steampowered.com/app/241000/Jon_Shafers_At_the_Gates/

At the Gates is an indie strategy game from Jon Shafer, designer of Civilization 5. You are a dark age lord building a kingdom to replace the crumbling Roman Empire. Manage your clans, explore the landscape around you, harvest its resources, and build a mighty economic and military machine.

ocak 2019

https://www.youtube.com/watch?v=Dr3iL49ay4E


https://www.atthegatesgame.com/

https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/241000/ss_b72493a8ff634ab6e3799e8eeb0d08fa74ca216f.1920x1080.jpg?t=1544536369

https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/241000/ss_00c5e4a9baef7f1a1cb956824b3ee09aac77d985.1920x1080.jpg?t=1544536369
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

at the gates'i ileri bir tarihte ayri olarak, vasiflariyla degerlendiririz. fakat jon shafer denince tadim kaciyor:

her ne kadar civ serisine gelmis en koklu/guzel degisiklerden (hex grid'e gecis ve unit stacking'in kalkmasi) sorumlu olsa da ayni zamanda vanilla civ 5'in facia halinin sorumlusudur. buglardan falan degil tasarim tercihlerinden bahsediyorum.

shafer release sonrasi firaxis'den ayrildi. civ 5'i baskasi devraldi. sonrasinda building'lerden happiness'a, combat'a, diplomasiye butun sistemlere ya ciddi eklentiler oldu ya da revamp'lendiler. nitekim yama ve expansionlarla toparlanip gonlumuzde yer eden bir oyun oldu.

stardock'un adini hatirlamadigim bir oyununu (90'larin lords of magic gibiydi) da bunun ismiyle pazarladilar. ne kadar emegi vardi bilmiyorum. kotu oyundu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben takip ettim bunu bayağı. Forumlarında nasıl aglanıldıgını görürdünüz yeni forum açmasa. Adam hep bir şeylerin sözünü verip aylarca ortalardan kayboluyor. Sonra özür diliyor fln. yine aynı şeyi yapiyor. Açıkcası çok şaşırdım release'ı şuan yapabiliyor olmasına.

Kickstarter'dan gelen sorumluluklardan kurtulmak için yarım yamalak bir oyun cıkarıyor olabilir. Bu yüzden olumlu yorumları görmeden veya ilaçlayıp bakmadan almayın oyunu derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

gelişimini çok takip edemedim bunun. açıkcası çok da bir beklentim yok

komutan sendeyiz


En baştan beri bu oyunu takip ediyorum ama Jon Shafer'in Stardock'a ve Paradox'a girmesi yüünden yapım süreci çok bölündü.

Temel fikir ilginç; Kavimler Göçü'ne uygun mekaniklerle barbar olarak başlayıp Roma'nın yerine bir imparatorluk kuracağız. Civilization serisine göre işin askeri yönü daha ön planda gözüküyor.

Ama Masticore gibi ben de pek güvenemiyorum. Yine de iyi bir oyun çıkma ihtimali var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
degisik bir seyler yapmaya calisan oyunlar iki vakte unutulacak civ klonlarindan her daim faydali. bu degisik bir seyler yapmaya calisan bir oyun. fakat ayni zamanda pek cabalamamis bir oyun.

steam'deki yorumlardan: unite secince kamera direkt ziplamak yerine yavasca panliyormus. oyun alani buyudukce kamerayi daha fazla bekliyormussun. ses ayari disinda ayar yokmus. ozetle early access kivaminda release.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...