Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshi


cagrus

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir early accessmiş, 1.0 versiyonu çıktı satın alıp denedim, baya da beğendim açıkçası. Zaten steam oyları da yakın zamanda olarak %97 mi ney olmuş inanılmaz beğeniliyor. Bir kaç kişi yazmış hakkında başka başlıklarda ben de başlığını açayım dedim. Kesinlikle deneyin, RPG, management, builder karışımı bişey olmuş çok hoş.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=bxD5rxWlz9A?feature=oembed" width="459">



https://store.steampowered.com/app/233860/Kenshi/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Dün akşam başladım oynamaya. Robot bir karakter yarattım. "Billur" adında bir robot. Şehir dışında madende kasış işleri yapıyorum. Derken bir grup aç ruh hastası tarafından saldırıya uğradım. Şehre doğru koşmaya başladım. Şehre giremeden indirdiler beni. "İnşallah içinden yemek çıkar" diyerek biri beni lootlamaya başladı. 3ün1ini aldı tabi. Robotum sonuçta. Adamlar şehre gidene kadar ölü taklidi yaptım. Sonra sürüne sürüne şehre girdim. "Siz kimsiniz lan!" diye arkalarından bağırdım. Bi daha dövdüler beni. Ama bu sefer, şehirde olay çıktığı için guardlar geldi, abileri indirdiler. İnen abileri tek tek lootladım ve şehrin barı'na sattım. Ayaklarımın üstünde durana kadar iyi para getirdi bu iş. Şimdi bir kulübem var. Bacağı kırık bir hayduta ev sahipliği yapıyor bu ev. Karnını doyurup, yaralarını iyileştirip dövüyorum. Böylece katana skillerim artıyor. Haydut bayılınca tekrar iyileştirip bir daha dövüyorum. Yakın zamanda bacaklarını falan kopartmayı düşünüyorum. Hayduta robot ayak ve kol falan takabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

Şimdi bir kulübem var. Bacağı kırık bir hayduta ev sahipliği yapıyor bu ev. Karnını doyurup, yaralarını iyileştirip dövüyorum. Böylece katana skillerim artıyor. Haydut bayılınca tekrar iyileştirip bir daha dövüyorum. Yakın zamanda bacaklarını falan kopartmayı düşünüyorum. Hayduta robot ayak ve kol falan takabilirim.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hic bitmez dedigimiz oyunlardan biri sonunda bitmis. twitch'den izliyordum sonunda dayanamayip satin aldim. cok guzel olmus ama oynayinca bana gore olmadigini anladim.

tek karakter varmis gibi item, action sistemlerine sahip olan bir oyunda x tane karakter yonetmek yorucu. karakterler birbirine uzaklastikca bu yoruculuk katlaniyor. rimworld gibi elemanlariniza pauselayip komut vermece dusunun, uzerine open world rpg oyun mekaniklerini ekleyin. ne kadar yoracagina kendiniz secimlerinizle karar veriyorsunuz fakat minimumu bile az buz degil.

ozgun atmosferi, sandbox yaklasimi harika. base building oyunun en basarili kismi. karakter idare etmek icin yardimci otomasyon sistemlerini base olmadan degerlendirmek zor. oyunun end game'i baseler ve bir nevi faction olmak. kalan ogeler ikincil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım hiç base kurmayla falan uğraşamam dedi. Gitti biraz madencilik yaptı. Yeteri kadar parası olunca şehirden ev aldı. Sonra ticaret işini büyüttü. Şimdi şehirde iki tane evi var. 5 kişilik bir iş yeri açtı. Alım satım işleri ile kendisi ilgileniyor. 5kişi de köle olarak çalışıyor. Yakın zamanda şehri kalkındırıp, ticaret ve köle alım satım merkezi yapmayı düşünüyormuş.

Kardeşim ise, kendisine ordu kurma düşüncesinde. Sakat kalanları kendi şehrine götürüp, training dummy olarak kullanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...