Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlas (Ark+Sea of Thieves)


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

oyunu savunma gibi bir niyetim yok da video çok aptalca yalnız. girdiği ilk saatde gemilerde lord olarak mı gezmeyi düşünüyordu acaba. baya büyük bir kesim trailerdaki seviyelere geldi zaten.
balina avına çıkanlar filan da var hatta
https://www.twitch.tv/dasmehdi/clip/TsundereZanyWalrusLitty
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

balinanın çarptığı gemi (facepalm)


o kısmını biraz abartılı anlatsa da, kanımca kısmen haklı. Pirate oyununda başlangıç gemin castaway salı olmamalı abi. Minik tek kişilik sloop falan olur eyvallah da adamlar resmen ark'taki survival salını direk import etmişler. zaten mekaniklerinin farklı olduklarını da zannetmiyorum. büyük olan gemilerin hp'si fazladır, manevrası düşüktür falan filan. denizdeki hareketleri tamamen aynıdır büyük ihtimalle lol


Ayrıca adamın şikayet ettiği en son şey lan o. gidip onu cımbızla çekmene de bir adet (facepalm)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

tam single ya da arkadaşlarla oynamalık oyun. content çok, gemi dizayn kısmı çok keyifli. çok buga rastlamadım ama ciddi bir iki büyük bug denk geldi. save yedek ala ala oynuyorum. fizik kısmı bazı durumlarda komedi biraz. balinadan ben de kafa yedim, brigantinim topaç gibi döndü fırladı bi şeyler oldu. oyunun buglu olmayan yönlerini görüp onlara yöneliyosunuz zaten oynarken. bug şu bu olarak ark tier oyun. sırf sailing çok iyi diye görmezden geliyorum çoğu eksiğini. sot'tan çok daha keyifli bence bu hali bile. bu başlık açıldığı zaman oynamıştım ilk ama şu an epey düzelmiş. özel bi gemi hastalığınız varsa değer fazlasıyla tavsiye ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...