Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat 11


Celtics

Öne çıkan mesajlar

Yani item gerektiriyorsa bile single player tower'lar, daha oyun çıkalı 24 saat olmadı anasını satayım. Zaten ne yapsan coin geliyor, item düşüyor. Biraz grind yapar açarsın iki üç item. Üsütnden bir gün geçmeden content'in hepsini bitiremiyorum diye ağlarsan bi yürü git derler adama.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 27.04.2019 at 00:04, Nekro dedi ki:

deno bir turnuva yap da doguselim. King of the hill modu güzelmiş. Cıkar mı patiden 4-5 kişi

Olur yapalım. Ben 3 karaktere epey hakimim şu an, bütün kombo listlerini ezberledim. Tekken'e göre çok daha kolay ezberleniyor MK'da combo'lar. Ama combo connect işlerini çok yapamıyorum şu an, zaten onu yapmaya başladığında bir dövüş oyununda gerçekten iyi oluyorsun. Connectten kastım şu rakibi havada tutarak yapılanlar. Onları henüz aşırı bağlayamıyorum Tekken gibi, zamanla oturur herhalde.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek bilmiyorum ama her karakterle kombo chain yapilmiyor sanırım. Kose kombolari var onları yapmasi biraz daha kolay.

Ben noob biliyorum sadece digerlerine hic vakit ayirmadim. Hala pek cok seyi nasil counterlarim cozemedim zaten. Mixup zengini karakterleri dovmek asiri zor iyi oynayan gelince mesela. Kombosunu takip edip low-high block degisiceksin 150-200 ms le oyle bir tepki gelismedi bende.

Noob zayıf gibi gelmeye basladi oynadikca tam emin degilim bilemedim. Cogu karakter neutral dan kolayca bloku ignorelayan seyler yapabiliyor ve aşırı hızlı yapıyorlar. Noob un her hareketi gostere gostere oldugu icin baitleme calisiyorum milleti. low-block yapsa rakip zaten bir tane kombom var overhead vuran. O da pek guvenli degil. Uzaktan shadow tackle spamliyorum artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...