Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat 11


Celtics

Öne çıkan mesajlar

Skin falan filan icin butun bu tatava sanırım. Hiç bir bilgim yok oyunla alakalı bildigimiz mortal kombat bekliyorum. Sanki bir Star wars BF2 vakası gibi aglamis millet ama skin, efekt vs disinda balance bozacak birsey olmadigi surece np.

Salı günü oynayabilecegiz heralde burda olanlarla döğüşelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, eregorn dedi ki:

yorumlar çoh kötü

Yooo? Taş gibi Mortal Kombat olmuş gene, son derece keyifli. Story mode bol cutscene'li ama grafikleri epey beğendim. 

5. chapter'da bıraktım saat geç oldu diye, 12 chapter'mış sanırım zaten. Biraz multi attım, win'im loss'umdan azdı lel. Spammer çok görmedim henüz ama hemen her karakterin ranged saldırısı olduğu için sinirlenip spam'e ufaktan da olsa saran tipler oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü gelen yorumlar genelde lootbox benzeri mekanik üstüne olmuş, bu gear mear falan nedir şimdi? Hiç öyle online competetive oynayayım bişi olsun modum yok benim, evde turnuva yapalım birbirimize fatality çekip hırsımızı atalımdan öteye oynamıyoruz zaten. Ne kaybediyoruz bu lootboxlardan almayınca kozmetik harici?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

single player towerların bazıları item olmadan imkansız diyorlar. Gereksiz grind var oyunda. Gerekli itemlar olmadan bazı single player content baya yapılamıyor. Itemlar için para harcamaya itiyo devamlı filan diye sinirlenmişler. Netherealm'de dengeliyecez, düzeltecez demiş. Onun dışında çok iyi oyun ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...