Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Outer Worlds


Komutan

Öne çıkan mesajlar

yani çıkmasına 10 gün kala çorlamak ya da dev'leri kickstart'ta yazanlara uydurmamak kadar vahşice değil şu yaptıkları da, şu oyunun mega aaa oyunlara göre küçük de olsa daha hevesli bi kitlesi var. tldr antipati topluyolar. değecek mi göreceğiz.

değmez de batarlar umarım smilie6.gif

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

O kadar haklı ki. Ya 20 yıl bekledik nerdeyse ak, YİRMİ YIL. Arcanum'dan beri misler gibi bi bi Cain/Boyarsky oyunumuz olacaktı, onu da Take2 çöpe attı. Adiler heralde microsoft deal yüzünden ne kadar sağsak iyidir diyip epicin kolay paralarını topluyorlar. Da microsoft storedan falan da almam ben bunu, eeen fazla

 

 

pirate_emoticon_emoticons_emoji_emote-51

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dışarmalı (exclusive için daha iyi bi tercüme var mı ya?) satış çeşitliliği öldüren bi kavram. Sen epic olarak git tüm ürünlerde indirim yap sene boyunca, aradaki farkı da firmalardan kesmek yerine cebinden ver bak bakalım steam mi satıyor sen mi satıyorsun.

Bu arada outerworlds topiklerinde daha yeni görüyorum epic store un keylogging benzeri aktivitelerini, steam friendsden aldığın oyunlara tonla şeyi logladığını söylüyorlar ayrı başlığı hak ediyor aslında.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunları %20 indirimli sat, aradaki farkı cebinden karşıla developerlara aynı para gelsin, hatta buna rağmen onların payını arttır. Bölgesel fiyatlandırmayı es geçme, çinde oyun satmak için altyapını izinlerini hallet, oyunculara bedava bişiler daha ver kampanyalar yap. Ama DIŞARMA anlaşması yapma arkadaş. Pazarı konsolize etmek en hafif deyimiyle hainlik.

Eminim bütün bunları hesaba katıp tonla model üzerinde çalışıp en karlısının dışarma anlaşmaları olduğuna karar vermişlerdir, o yüzden bundan sonrası oyuncuların elinde. Modeliniz yanlış, oyunlarınızı da almıyoruz denmediği sürece yarın öbürgün steam de bu işe girer Microsoft da. Sorun epicle bitmeyecek yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baltazar doğru noktayı parmaklamış.

üretici/yayıncıya para basıp tekelcilik yapmak işin kolay tarafı. bu tip hamleler yerine outer worlds steamde 60 usd iken bende day1 45usd bacım gel dese istediği müşteri portföyünü daha sağlam temeller atarak çekecek ama uzun vadeli bu yol yerine parayı basıp oyun burda alan ekime kadar almayan ...  diyorlar.

yapılacak şey şudur;

1434661_o5fe8.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...