Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2019 FIBA Dünya Kupası


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
12 Dev Adam şuan Karadağ'ın karşısında mücadele ediyor. Maçı kazanırsa gruptan çıkarak Ağustos'ta Çin'de başlayacak Dünya Kupası'na gitmeyi garantileyecek. Geçtiğimiz gün Ankara'da İspanya'yı yenmişlerdi. 9 maçta 7 galibiyetle şimdilik iyi gidiyorlar sanki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...

Abi su is olacak is degil yalniz. 

Bu tarz firsatlar tarihte cok ender gelir sana. Hem basketbol kulturun acisindan hem bircok acidan ne olursa olsun firsati kacirmayacaksin. Amerika'yi basketbolda yenmek tarihte parmakla sayilan bir olay adamlar 70-80 mactir yenilmiyor B/C tier NBA takimlari bile cok ust seviyede.

O kadar iyi oynamisken olacak is degil. Dogusu gectim, Cedi sen NBA oyuncususun. Su aptal faul nedir adama dogru sicramak nedir. Sonrasinda 0/2 filan.

Yani inanilmaz is inanilmaz. Bu maci zor kaybettin diye Yunani Brezilyayi yeneceksin diye birsey yok. Hayatta firsati tepmeyeceksin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Doğuş ve Cedi'nin 0/2'leri beni çok rahatsız etmedi. Olur abi. İnsanız sonuçta, denk gelir atamaz, heyecan yapar atamaz, ne biliyim o arada bi güzel kız görür gözü kayar, sinek uçar rahatsız eder vs. vs... 

Ama allaşkına Cedi'nin faul neydi? Yani amaç neydi? O anda yapılabilecek en kötü ve en zor şeydi rakibi 3 defa serbest atış çizgisine göndermek. Cedi bunu başardı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O bile mucize. Arada cok ciddi fark var abi. Kolej takimi bile kolay mac kaybetmiyordu eskiden - artik fark bir tik daha azalsada hala ciddi fark var. Su anki takim C tier NBA takimi 1-2 isim haric.

Ha ama Sirbistan pis tokatlayacak o ayri. Gerci o mantikla onlar da full NBA neredeyse.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...