Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Pixel Mevzusu


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bugüne kadar hiç dead pixel'le karşılaşmamıştım, şimdi msi mag27cq aldım, ekranın altında ortada bir tane dead pixel var. Tam windowsun araç çubuğunun hizasında.

Ne yapayım? Değiştirebiliyor muyum? Uğraştırıyorlar mı? Yoksa bir taneden bir şey olmaz mı (nşa'da hiç dikkat etmeyeceğim bir yerde, bir de 1440p ekranda hiç belli olmuyor gibi).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsiburadadan aldim, kendileri satiyordu. Iadede sikinti cikmaz muhtemelen de, 2300 liraya 1440p 144hz 27 inch monitor biraz zor bulurum sonrasinda. Kenar kosede kalmis dead pixel icin iadeye deger mi degmez mi onu dusunuyorum ben daha cok.

Degistirseler, aninda degiim isterim de bakalim. Ariycam haftaici msi servisini, haftasonu kapalilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam indirimde almış, bir daha bu fiyata bulamam diyor ki haklı. ben de 2600'e gysnc'li 2k 144hz monitör aldım mesela, ölü piksel çıksa baya üzülürdüm çünkü bir daha bu fiyata bulunamaz. ola ki aynı fiyata inse de, işte 3-4-5-6 ay sonra ne zaman indirim yaparlarsa, ki sanmıyorum 2600'e yine düşsün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MSI'ın monitörlerinde 0 pixel kusur garantisi yok galiba.

https://www.msi.com/page/warranty

Ölü pixel diriltme efsaneleri var onları deneyebilirsin. Hep merak etmişimdir çalışıyorlar mı diye. Youtube'a dead pixel yazınca çıkıyor bir sürü. Tam olarak ne kadar ve nasıl ölü olduğuna göre teknikler değişiyor. Bir bak istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Servis yollayın kontrol edelim dediydi buna. Nasıl olsa belli olmuyor ekranın ta en altında, bakacaklar gak guk edip aynen geri gönderecekler dedim. Şimdi ekranın ortasında stuck pixel çıktı durduk yere. Geçmiyor da, bembeyaz parlıyor.

Yarın servise telefon açıp, pazartesi günü falan kargoya vereceğim. Keşke direk hepsiburada'ya geri iade etseymişim. Başıma iş aldım resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...