Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaskoyu bozdurmak?


logtrig

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar merhaba,

cumartesi günü aracımı 5-10 dakikalık bir iş için ev arkadaşıma vermiştim, fulyadan bjk'ye inip bir şey bırakıp dönecekti eve. kendisi fulya kalp vakfının olduğu yokuş üzerindeki caddede dörtlüleri bir pastanenin önünde yakıp duruyor, araçtan inmek istiyor fakat arkadan gelen scooter'in geldiğini son anda farkediyor, motor yavaşlayıp yönünü sağa çeviriyor refleks olarak fakat benim aracın kapısının alt tarafına vuruyor.

görünürde çok ciddi değilmiş gibi geldi bu bana, bükülme var düzeltirler dedim ama kapı kapanırken tam kapanmıyor, biraz sert kapatmak gerekiyor. doğuş oto maslak'a götürdüm, kapı değişecek dediler. onarımla halledemez miyiz dedim olmaz dediler. 5420 lira masraf çıkardılar.

kafam çok karışık. kaskoyu bozsam tramer'e işleyecek prim artacak. arkadaş masrafları karşılayacağını söyledi bu arada. değer kaybını ondan alabilirim.

kaskoyu bozmadan serviste yaptırıp nakit ödeme yapabilirim arkadaştan alıp. ama satarken yine değer kaybım olacak.

diğer seçenek de sanayide işini iyi yapan yerlere onartmak.

tavsiyelerinizi alabilir miyim?

araç 2017 seat ibiza bu arada.





Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce arkadan bir jeepe çarptım kaporta yamuldu baya. Servis değişecez dedi en az 6 7 bin tl tramerde kayıt görünecekti. Ben onda bile kaportayı ustaya götürdüm boyadı düzeltti 1700 tl felan masraf ettim. bu kazada hiç ama hiç götürme iyi bir usta çok rahat düzeltir bunu hatta kötü bir usta bile düzeltir o kısmı. Düzeltme yapacağından dolayı boyaya ihtiyaç duyabilirler. Bu ufacık kazadan dolayı sakın değiştirme derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...