Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul elektrik, su ve doğalgaz başvuruları


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir eve geçeceğim, sözleşmeyi bugün imzaladık. Önümüzdeki haftasonu da taşınmayı planlıyorum.

Eve taşındığımda elektriği, suyu ve doğalgazı açık olsun diye de bu haftaiçi başvuruları halledeceğim.


İSKİ e-devlet üzerinden başvuru alıyor sanırım. Bedaş müşteri hizmetlerini aratıyor, İgdaş da sitesinde bir yerlere yönlendiriyor ama sayfa açılmıyor.

En son bu işlerle 2011'de alan uğraştım, o zamanlar bu işler sabahtan akşama bir tam gün sürerdi. Hala öyle midir ? Yakın zamanda bu işlerle uğraşan oldu mu?

Edit: İgdaş show yapıyor, zar zor bir yerlere girdim e-devletten illa telefona kod gönderecez dediler ama gelen giden kod yok. Şubeleri göreyim dedim page blocked please contact the admin diye yazı çıktı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İski e-devletten işleri halletme sistemine yeni geçti. Bulunduğun yerde borç varsa(Eskiye ait), yine de şubeye gitmen gerekir.

CLK Boğaziçi işlemlerini telefondan halledebiliyorsun. Verdiğin adrese gelip sözleşmeyi imzalatıyorlar. Sonra gün içerisinde gidip elektriği açıyorlar.

İgdaş işlemi içinse en iyi yöntem şubeye gitmek. 5dk sürüyor zaten. İgdaş gaz açımı yapacağı zaman, evde olman gerekiyor. Gaz açma işlemi içinse sana mesajla randevu veriyorlar. Genelde "9.30 12.30 arası gelecez" diyor ama 9da evinde oluyor. İgdaş'ın yeri Şişli Kolan Hastanesi karşısı. Otobüsle gideceksen, okmeydanına giden bütün otobüsleri kullanabilirsin. Çiftecevizler (lol) durağında inmen gerek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İgdaş'ı Şişlideki yere giderek hallettim. Kira sözleşmesini yanımda götürmüştüm, ondan ayrı bir de sayaç numarası sordular ama adresten de bulabildiler.

İski e-devlete üzerinden, DASK sigorta poliçesi numarası bir de başlangıç-bitiş tarihleri soruyor. O bilgiler elimde olmadığı için ilerleyemedim.

Elektrik için de aradım, ödeme noktalarına gitmem gerektiği söylendi. Gerekli şeyler olarak sayaç numarası, DASK bilgileri, kira sözleşmesi ve bir de depozito olarak 150 tl gibi bir para gerekeceğini eklediler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...