Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Web Tabanlı Oyun


NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

netdragons.com'dan girilen vagabond's quest vardı. dungeon'ımsı modu vardı bi tane single player. sola git karşına ayı çıktı vurucan mı kaçıcan mı tarzı. bi de arena modu vardı, 60 saniyede bir mi ne turn güncellemeli duel atıyordun. mage'ler instakill çekiyordu 324789 vuran büyülerle. fizzle/fail oldu mu fighter close range'e girip tartaklıyordu sanırım.

bir de magewar.com'dan girilen büyücülü krallık kurmalı bişey vardı. aynı krallıkta 25 şehir devleti oluyordu da başka başka realm'lere savaş açıyorduk sezonluk falan. ırk değil de büyü class'ı seçiyorduk diye hatırlıyorum. oyunun adı arch mage'li falan bişeydi sanırım.

bi de şey vardı dicem lan en çok onu severdim. gene krallık>şehir tarzı ama daha detaylıydı. ırk seçme vardı falan. hatta conan'ın müziği çalıyordu diye hatırlıyorum midi olarak (4 soundtrack'ten biriydi :P) neydi ulan ya. dur hatırlicam. edit: utopia'ymış ismi. best game ever :(

popomundo'da da criminal olaylara girmiştim en son. sadece subs'layanların öğrenebileceği (ama elaleme öğretebileceği) skill'ler vardı, bilmemkim valisi evinde hırsız bi adamla buluşup item alıyordu veriyormuştu falan, bunun rakibi olan kankam git şunların evinde ss al da seçimleri kaybetsin falan diyordu gfhsjk (sonra bu dediğim kankam ve grubumdaki öbür kankam aynı ip'den giriyor diye klon sanılıp nuke'lenmişti diye bıraktıydık hep beraber :()
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Popomundoya vaktinde iyi mesai harcamıştım ekmeğinide yemiştim. Öyleki grubumuz dünya çapında (metal/genre) ilk yediye kadar yükselmişti. Sonrası için illa premium üyelik gerekiyordu. Bende öğrenci halimle dolarla para ödüyemem demiştim tabi en anlar amerikalı alman tipler. Şutlamışlardı. Ne pyro gösteriler bateri sololar peheyyy..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...