Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conqueror's Blade


Xenus

Öne çıkan mesajlar

https://www.youtube.com/watch?v=WxOqHz29M5k
https://www.youtube.com/watch?v=79iBUH0gv5U

said:

Conqueror's Blade is a new free-to-play MMO game of medieval warfare - an ambitious hybrid that deploys tactical third-person action within an epic open world of military strategy. Players must vie to become a great warlord and lead their unique civilization to glory.

Lead your armies in the conquest of a persistent open world in this spectacular free-to-play multiplayer game of action and tactics, one that seamlessly combines visceral medieval combat with immersive tactical command over the men and machinery of war. Becoming the ultimate war general by forming alliances with other leaders, equip period-accurate armor and field iconic units from both Western and Eastern civilizations such as the Swiss Halberdiers, Iron Buddhas, Mongol mounted archers and Samurai.


https://store.steampowered.com/app/905370/Conquerors_Blade/

my.com publisher lulz. aylık premium falan var. niye ve nasıl mmo oldu anlamış da değilim (td)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

çok değil ya. yani para vererek daha hızlı gelişebiliyosun, daha iyi birlikleri kiralayabiliyosun ama en iyi birliği aldım, instant win durumu yok, zira şöyle bi durum var, bir savaş için 700 puanlık birlik limiti var. çok iyi birlikler çok daha fazla puan harcıyor. Dolayısıyla 1 tane legendary 1 tane epic birlik alabilirsin, ya da rare-epic-uncommon kombinasyonuyla 5-6 birlik alabilirsin gibi durumlar var. parayı gömdün, platemail horseman atom bombası birliğini kiraladın diyelim, o birlik öldüğünde yeni birlik çıkaramazsın çünkü bütün puanını ona harcamıssındır gibi.

bi denge kurmuşlar aslında yani. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

ben oynadım az bişey ilk başta güzel geliyorda sonradan klasik eşleştirmeli oyunların hazin sonu yanına toxic ishal rengi insanlar geliyor takımına sadece kendisinin oynadığını düşünen tipler geliyor diyorsunki tamam kalsın almiyim. Ben eşleştirmeli oyun oynamıyorum daha oynarsamda ana bacı katıyorum tertemiz banımı yiyip sora salıyorum oyunu mis gibi. Oyuncu kitlesi çok başarısız olduğu için artık eşleşmeli oyunlar oynanacak gibi değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...