Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Immortal


eregorn

Öne çıkan mesajlar

şu resmi aldığımdan sonra puanlar daha da düşmüş.

ama bu tip dandik oyunların çıkmasının tek sebebi, metacritic'te "professional review" gözüken tiplerin holding yalaması yapmasından başka bir şey değil.

Murat Oktay mesela incelemesinde 82 vermiş. "Diğer F2P oyunları gibi sürekli olarak harcamaya yönlendirmiyor" demiş, ama işin komiği, Pay to Win bile olamamış olması... 100 bin dolar harcıyorsun karakteri maxlamak için. böyle saçma bir oyun. 80+ üstü alabiliyor...

Gq6P4v3.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prensipler rezilde diablo serisi bu oyunla rezil olmadı Diablo 3 ile rezil oldu. Ben f2p single kafasıyla eğleniyorum valla arada, ladder, pvp vs kasmıyorsan gayet iyi content var 1 cent bile vermeden. Ayrıca oyun mobile in teknik olarak verdiği imkanlara göye kıyaslarsan içerik olarak d3 den çok daha iyi asdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bazen elmayla armutu iyi karıştırıyonuz, poe'nin mobile'ı var da "yok yok diablo immortal daha iyi" mi diyor insanlar sdfg

şu oyunun oynanmasının tek nedeni, mobile+pc cross play casual sıçarken rift farma gir, boş boş otururken instagram reels çöplüğüne düşeceğine aç diablo oyna kafası. Poe'nin mobile'ının olmamasının yanında, mobile versiyonu olsa bile bu casuallığa imkan tanımaz.

 

ikisi de sırf aRPG diye olmayacak bi kıyas yani.

 

ha gidip de "ımh şok güşlü olmalıyım" diye 1000 dolar yatıran adama müstehak tabii ki de o adam zaten poe oynayamaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Seru dedi ki:

varsa da niye şaşırıyosun telefon oyunu değil mi bu. 1 nisan şakası diye dalga geçiyodunuz, hepiniz salya akıtıp oynamaya başladınız.

 

abi bana bedava bi eğlence sunuyor, ben belli bi yere geldikten sonra "mmmh para vermem lazım yoksa burayı geçemicem" demeyeceğim. geçemiyosam siler giderim yani para verdiğimiz oyunu ne için oynuyoruz? zaman geçirmek ve eğlenmek için. göbekten bağlanmıyorum herhalde hiçbir oyuna. bu da öyle. oynuyorum, eğleniyorum, arkadaşım telefondan ben pc'den yanyana girip dungeon yapıyoruz, eğleniyoruz. paywalla çarptığımız anda da sileriz. 300 lira verip oyun aldığımda bana 15-30 saat arası eğlence sunuyor. bu da casual boşluklarımı doldurarak bedavaya 15-20 saat eğlence sunacak. bu kadar yani. en azından benim için bu.

 

parayla skill slotu açmak ise, eğer var ise bugüne kadar gördüğüm en pay2win olay, ona şaşırıyorum. en leş f2p oyunda bile böyle bi şey yokken burda varsa şaşırırım. para karşılığı legendary item satsa bu kadar etkisi olmaz benim gözümde.

 

kısa bi google search'te buna dair bi şey bulamadım. herhalde arkadaş yanlış anlamış demek ki.

 

 

bi de son edit: hiçbi zaman blizzard fanı olmadım. 1 nisan şakası falan diye ağlayan kesim, yıllarca blizzarda her wow pakedine 40 dolar + her ay 15 dolar bayılan kesim. ilk mobil diablo duyurulduğunda da "eh iyi, oynarız arada" dedim. o yüzden lütfen salyalı laflarınızı bliz fanboylarına saklayınız. me no blizört. 

mesela hedefin olan kesim, diablo 3'e RMAH NE AĞBİ BLİZART ABARTTI AMA KOTİK PARAGÖZ MMM diyip sezon sezon D3 oynayanlar. Ben oynamadım.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 dakika önce, MrLevie dedi ki:

Oyunlar biraz fazla mi ciddiye alınıyor sanki ya, keyif alıyorsan oyna geç, açmadıysa oynama yani ahdgs

e yani işte evet. biraz durum bu. takım tutar gibi oyun tutmamız lazımmış gibi bi durum var. ha paramı neye harcadığıma dikkat ederim orası ayrı. diablo franchise'ına kuruş harcamadım mesela. ama path of exile'a 250-300 liraya yakın para harcamışımdır. fakat bu şu anda diablo immortal oynamam için bir engel değil. şu an için beynim şöyle;

tumblr_pou6ilHSzg1ujmvy2o1_540.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyorsan savunursun ya, ben oyun fanatikliği yapıp forumda cadı avına çıkmayı yanlış bulmuyorum. Ama işte Blizzin kendisinden RMAH geldiğinde diabloya karşı içimdeki son sevgi kırıntıları da kaybolunca şu anda gayet normal bi olay gibi yaklaşabiliyorum bu duruma.

1 saat önce, Xenocide dedi ki:

boş boş otururken instagram reels çöplüğüne düşeceğine aç diablo oyna

 

Ehueh evet oyunun en büyük fonksyonu bence de bu. Kaka oyunu işte, tuvalette uzun oturuyorsan gayet vakit geçirtiyor.

 

man-takes-off-pants-sitting-toilet-worki

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

parayla skill / skill slotu açma falan yok ya.

p2w'nin dahil olduğu kısım legendary gem farm olayı gördüğüm kadarı ile. oyunda d3 teki gibi rift mantığı var ve açtığınız riftleri crestler ile takviye ederseniz legendary gem ya da gem craft etmeye yarayan rune droplarını arttırıyor. legendary gemler de ek olarak rank 1 den 5'e kadar kasılıyor, craft materyalı da elinizde dupe olan gemleri kırarak elde ediyorsunuz falan filan. 


 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...