Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Immortal


eregorn

Öne çıkan mesajlar

dün denemiştim 3000 plat istedi, ya millet ağladı sonradan 100k gold yaptılar veya bende o kadar gold yoktu platinumdan yazdı

orb/plat ingame kazanma olanağı yokmuş bi de lel?

Eternal Orbs is a Premium Currency in Diablo Immortal. This means that there is no way to farm Eternal Orbs at all. Instead, you will need to head to the in-game shop.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, Xenocide dedi ki:

Annen Inc.'ye request atanlar nicklerini yazabilir mi ya, çok random request var kim kim çözemedim, bi scalanovayı çözdüm sdfg

 

haa bu arada benim açtığım şey warband, 8 kişilik player grubuymuş, bi de clan var ben clan açtığımı sanıyorum sdfkcnvxmxx

o nasıl açılıyo bilmiyorum ahaha

netice olarak max 8 kişi alabiliyomuşum.

ben attım. belial karakterin nicki

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

d3’e kıyasla çok zayıf bulduğum iki yönü skill rune olmaması ve anlamlandıramadığım attribute ve itemization oldu. skill seçeneği var ama bunları modifiye edememek zayıflık, marvel future revolution’da var mesela çok iyi.

öte yandan statlar bir garip, 7000 hp var sonra giydiğin rare 90 can ekliyor filan. item buluyorum bir gelişme hissetmiyorum. charsi’de yüz tane upgrade yapmadan fark oluşmayacak mı yani, saçma.

konu d2&d3 rehash gibi henüz ama onu dikkate almadım pek zaten, seslendirmeler iyi. animasyonlar iyi. model ve kaplamalar eski kalmış ama ya da patates telefonlar bile oynayabilsin diye bilerek belki. ama patates telefonlu adam zaten 1500 liralık currency alamaz. fakiri hedefleyeceksen yanlış monetization. zengini hedefleyeceksen güncel poligon ve doku çözünürlüğü kullan. marvel future revolution net eziyor grafikte geçen yıl çıktığı halde.

singleplayer normali oynarıp kenara koyarım herhalde çünkü oyun bayağı mobil form faktörde diablo oynamak için, d3 var duruyor zaten. onun üstüne konan birşey göremedim kozmetik seçenekler hariç. umarım d4’te geriye gitmezler gene tek premade suratlarla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...