Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Immortal


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

D. Brevik in ismi var, başka bir halta yaramaz o adam.
Adam bildiğin casual oyun sevdalısı. Gitti Marvel Heroes i batırdı.. Oyunda ölmenin bir dezavatanjı bile yoktu. burnunun ucuyla boss kesiyordun oyuna, sana 23423423 loot atıyordu.
O tipe herkes ağladı aylarca. Canlı yayınlarında felan.

Millet hardcore dedi, zorluk dedi, ölmenin dez avantajı dedi o da gitti sonsuza kadar level kasma sistemi yaptı. Adamın zorluktan anlayışı o oldu. Sonsuza kadar basit yaratıkları keserek level alıyordun :D

Oyunu öyle bir hale getirdki ölmek avantajlı olmuştu. Sen full hp ile doğuyordun, boss seni yarım hp bekliyordu asdf

Sonra yetmedi gitti build çeşitliliğini öldürdü. Her heronun tek buildi oldu. İstediğin yerde hero değiş felan hiç bir limiti yok. Hero değiş 12 dakika bekleme süresi olan ultini bas, heronu değiş vs..
Hemen hemen bir çok kişinin endgam gear 10 dan fazla herosu vardı. Her dakika 1 ulti basıyorduk.
ama yine de çok güzel oyundu be. ben özlüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yayımlanan bir foto varmış sonra kaldirmışlar.oyun pay to win olacağına dair.vailed crystal isimli zımpırtı. eşya güçlendirmesini kayıpsız yapmaya yarıyormuş.zati tetikci olarak kullandıkları yapımcı firmanın oyunlarında kullandıği bir metodmuş sıklıkla.
Ne diyim abv blizzord
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar necromancer icin bile 15 euro fiyat crkiyo. Oyunun kendi fiyati 29 euro battlechest seklinde alirsan. Yari yariya fark var. Bi tarafta tek bi class. Diger tarafta classic ve expansion iceren oyun.

Bu kadar pahali yapicak ne var yani. Yap 3 euro 5 euro surumden kazan. Alt tarafi dandirik necromancer eklemissin. Sanki expansion getirdin.

Zaten millet alsin diye once buffli getirdiler sonra verdiler nerf verdiler nerf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten bi baktım da cidden saçma salak emlak fiyatları varmış irvineda, abd ortalamasının direk 4 katı. Overall cost 2 katından fazla falan. Düşük mayış sektörde çoğu insanın sorunu (hatta çözmenin tek yolu da firmalara gir çık yapıp portfolio biriktirip senior pozisyonda eski şirketine geri girmek deniliyor ama o ayrı bi konu) , üstüne aşırı pahalı hayat şartları da işin içine girince iyice yaşanmaz hale geliyor.


Ha diğer taraftan diablo4 yapıyoruz yehuu diye bu şartlara katlanabilen insanlar endless of god reskini için aynı hevesi gösteremez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...