Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Immortal


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Gallant said:

Quote lanacak cok post oldugu icin cogu quote kismini geciyorum. Ama ShadowFury in dedigi gibi
said:
"Daha öncesinde başka oyunların var olduğunu biliyoruz da genre defining demek o genredaki ilk oyun demek değil zaten, ana hatlarını çizen, sonrasında gelen oyunlara yön veren, genre için poster child görevi üstlenen oyundur.
Yani bir MMOyu tanımlarken "Everquest gibi" diyen oyuncu sayısı yoktur demiyorum vardır, ama azınlıktır, oyuncuların büyük bölümü için referans noktası WoWdur."


Blizz in yaptigi olay buydu, mevcut genre yi alip, gelistirip, duzgun bir gameplay le genis kitlelere duyurmayi basariyordu. Denilebilir, su ozelligi diger oyundan caldi, bunu da suradan aldi diye. Bu argumanla cogu oyun zaten birbirinden asirma.


ciddi ciddi böyle olduğunu savunacaksanız harbi işimiz var.
o sene hangi oyun popülerse türü tanımlayan o olduğunu kabulleniyorsunuz direk.


Ne alakasi var allahini seversen. Senin acindan yaklasirsak ta o turde cikan ilk oyun genre defining oluyor :) Mevcut bayragi alip bir yere tasimis mi, bana yeni bir deneyim sunuyor mu ona bakarim ben.

Mesela Doom FPS yi tanimlayan oyundur (gerci oncesinde Wolfstein var). Ama Half-Life bunun uzerine koyup, genreyi yeniden tanimlamistir. Hatta FPS de kendi genre sini yaratmistir. Simdi Doom var diye Half-Life a genre defining demememiz mi gerekiyor? Yarin obur gun birisi HL ninde uzerinde bir oyun cikarir, yeni bir deneyim sunar, bayragi devir alir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2018/11/12/expect-call-of-duty-franchise-to-drive-activision-blizzards-near-term-growth/#160afaa35e50

Activision Blizzard (NASDAQ:ATVI) recently reported its Q3 earnings, which were more or less in line with our estimates. However, the company continued to see a decline in its user base, and this led to a sharp decline in the stock price following the earnings release. Looking forward, we continue to believe that Q4 will be a very strong quarter for the company, benefiting from the release of Call of Duty: Black Ops 4, which is seeing good user engagement. Also, Q4 will benefit from the World of Warcraft: Battle of Azeroth. King might also see growth in Q4, led by its recent release of Candy Crush Friends Saga.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

D2 bana gore hala en mukemmel oyun. Sadece iki eksigi var, duzeltilse efsane olur. Birincisi Baal run yerine daha farkli bir end game ikincisi de Enigma'nin oyundan kaldirilmasi. (Hatta tumden teleportun)


lel harbi blink ya kaldırılmalı ya da range düşürülüp göremediğin yere atılamaz hale gelmeli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D. Brevik fena gömçürmüş.

Acti emikliyor blizzi. Oyunlardan kar paylaşımı minimize edilmiş şirket çalışanları için. Cukkayı tepe yönetimi indiriyormuş. Blizzard eski tayfa mobbing altında imiş. Morhaime falan direnebildiği kadar direniş ama bakmış Oluru yok basmış istifayı. Keza yakın geçmişte WoW çekirdek ekibinden ayrılıklar da bunla alakalı imiş. Acti bildiğini okumaya başlamış.

Good game blizard.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D. Brevik in ismi var, başka bir halta yaramaz o adam.
Adam bildiğin casual oyun sevdalısı. Gitti Marvel Heroes i batırdı.. Oyunda ölmenin bir dezavatanjı bile yoktu. burnunun ucuyla boss kesiyordun oyuna, sana 23423423 loot atıyordu.
O tipe herkes ağladı aylarca. Canlı yayınlarında felan.

Millet hardcore dedi, zorluk dedi, ölmenin dez avantajı dedi o da gitti sonsuza kadar level kasma sistemi yaptı. Adamın zorluktan anlayışı o oldu. Sonsuza kadar basit yaratıkları keserek level alıyordun :D

Oyunu öyle bir hale getirdki ölmek avantajlı olmuştu. Sen full hp ile doğuyordun, boss seni yarım hp bekliyordu asdf

Sonra yetmedi gitti build çeşitliliğini öldürdü. Her heronun tek buildi oldu. İstediğin yerde hero değiş felan hiç bir limiti yok. Hero değiş 12 dakika bekleme süresi olan ultini bas, heronu değiş vs..
Hemen hemen bir çok kişinin endgam gear 10 dan fazla herosu vardı. Her dakika 1 ulti basıyorduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...