Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III: Reforged


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, goldbären dedi ki:

abi sen nasıl "o zamanki konjonktür başkaydı, yine öyle olsa yine desteklerim" diyosun sıyrılmak için, bence bliz de dönemine göre eleştirilmeli ?

dönemine göre eleştirdim ki ben hep zaten. düzgün yapınca da övdüm. "blizzard'dan babam çıksa yerim"in dengi "reis'i yalnız bırakmayız", bunları ben demedim ama başkaları dedi, kalanlar da alkış tuttu.

20 yılda hala değişmeyen işte oyun şirketi savunmak için ad hominem'e başvurulması, o da 2040'a azalarak bitecek inşallah.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Laurelin dedi ki:

Sam in wc3 u sevmemesinin tek nedeni upkeep idi, turtlelarken 50 tank basip rakip usse atamiyor diye kiziyordu ?

upkeep ikinci sebep de birinci sebep strateji oyunlarındaki gelmiş geçmiş en kötü armor sistemini kullanmasıydı, tam bir hilkat garibesiydi. burada millet aylarca savundu bana karşı, sonra expansion'da değiştirdiler. sonra da kimse "kendileri de beğenmemiş, haklıydın" demedi lol. çünkü "reis'i yalnız bırakmayız" kafası hakimdi. bilizort reis fırıldak gibi dönse de np.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, hailandkill dedi ki:

Beyler enazindan ufak sistem iyileştirmeleri bile gelmedi .. oyundan atmalar donmalar gırla sizce ne zaman oturur reforge .. refund yapmayı düşünüyorum ama toplarlar ümidiyle beklemeyi de aklımdan gecirmekteyim

Refund yap toplarlarsa yine alirsin. Kimse refund yapmazsa neden duzeltsin adamlar enayileri bulmuslar oh. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Duyuruldugunda pre-order etmistim, acikcasi sonrasinda takip etmedim development’i. Actim oyunu prologue’u oynadim, karakter animasyonlari falan 20 fps. Bok gibi gorunuyor oyun. Karakter portreleri falan saka gibi kotu. In-game sinematiklerin gelistirilecegini hatirliyordum, zerre birsey yok. orjinalinden daha kotu gozukuyor cidden.

Reddit’e baktim, ortalik toz duman. Ticket actim, refund’ladilar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Refund Complete!

You’ve completed the process. The product and amount listed below will be refunded to your select payment method. Refunds can take up to 72 hours to process. You will receive an email confirmation with this order number.

ulan ilk defa blizzard hayal kırıklığı yaptı bir oyununda .. blizz sanırım ipini çekiyor yavaş yavaş

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...