Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Outlands


Xenus

Öne çıkan mesajlar

client çok garip. oyun 60 küsür fps çalışıyor. koca ekrana komple strech edebiliyorsun görüntüyü. circle of transparancy bile bir farklı daha güzel. oyun çok akıcı resmen remake gibi birşey olmuş. ingame menu zaten derya deniz otomatik ceset açmadan ışık seviyesini ayarlamaktan, ağaçları çalıları iptal etmeye kadar razordaki şeyler var. baya bi teknolojik client yani beni en çok o şaşırttı.

oyun da para çok değerli ve karakter geliştirme çok detaylı. çok fazla varyasyon var karakter inşa etmek için. bir çok skill işe yarar hale getirilmiş. öyle renkli unikorn koyduk gibi ucuz ve yavan mekanikler değil yani. 

100-200 arası pingle oynuyorum hiç sorun yaşamadım. pvp de gayet yapılır. zaten dungeonlarda binek otomatik kayboluyor, malum atsız kombat pingi daha çok önemsiz hale getiriyor.

bence bi denemeniz lazım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UO bazlı yeni bir oyun gibi düşünün Outlands'i. 

Baştan "benim istediğim eskisi gibi uo oynamak!" diye önyargı ile yaklaşıp uoforevera gittim. Rengarenk unicornlar, heykeller, ışıklı robe'lar - pavyon gibi rengarenk evler vs. her yerden çok para akan oyun mekanikleri derken baydım.

Herkes de burada diye istemeye istemeye buraya geldim bir deneyeyim diye, iyi ki gelmişim.

Para gerçekten değerli, ÖLÜNCE HERİFLER BOŞ ŞİŞE BİLE LOOTLUYOR. Bandaj bile kalmıyor cesette aslkfjasdg.

Ben de en azından indirip birkaç gün denemeniz taraftarıyım. 

sipeyskeyk tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 dakika önce, Deathblade dedi ki:

Yapma bunu.

Yapma.

ya gel işte, 500 kere uo oynadık 501 olsa ne olacak ?

@xaty hayır bu serverdan bahsediyorum. orion'u bilmiyorum.

oyunda damage meter var abi asdasd millet build yapıyor dps hesabı yapıyor falan.

deneyin deneyin. farklı bir uo olmuş. en kral mmo 2 ay geçmeden bayıyor hepimizi zaten. yapacak daha iyi birşeyiniz yoksa oynayın.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, xaty dedi ki:

@imamizer Orion'dan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama orada GUI bile yazabiliyorsun oyun içine. Kodlama hevesi olan arkadaşlar için ayrı challange'lar olabilir oyun içi ?

 

 

1 saat önce, xaty dedi ki:

Makroyla pot içmek geride kaldı, artık karşıdakinin cast time'ına göre büyü cast eden scriptler var. veya warriorlar otomatik takip ediyor kitlendiği karakteri. hatta bir kişi kilitleniyor, party'sindekiler de otomatik aynı kişiye kilitleniyor vb. yakında ai falan gelir scriptlere.

 

sadece kendi client'ıyla erişim sağlayan serverlarda durum farklı olabilir. aktif tr serverlarında durum bu.

buranın kendi clienti var sadece razorla entegre çalışıyor

razor imkanlarında her türlü makro yapılır 

en son wouda oynadım orionla. razor bilmiyorum ama ne scriptler yapıyodum. sonra kapattılar orion scriptlerini falan hakkaten boku çıkmıştı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orion bilenler bilir eski uonun en teknolojik hali bu ya direk clientini kullanmışlar güzel 144fps akıyor hakkaten. bi daha düz razorla oynayamazsınız bu deneyimden sonra. 

hele 2001deki 2 gump açınca eskisinin bozulduğu versiyonu düşünürsek gelinen yol baya iyi asd

yurtdışındaki şperciler de kaliteli işte.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skill için box yapacan olm işte, 3 accounta kadar izin veriyor. 70'e kadar newbie dungeonda çok kolay kasılıyor bu arada sonrası için box. kasmak için point of interestleri gez world atlas'taki sevdiğin yerde kal ama güzel para gelen yerlere pk dadanma olasılığı daha fazla tabi. item için de full plate giysen yeter başlangıçta, aspectler falan var ama onlar sonraki işler.

mf build solo friendly aynen. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

newbie dungeonda 70, newbie islandda 50 ye kadar hızlıca skill kasabiliyorsun. hem de baya hızlı.

magery, archery, alchemy vs gibi kaynak gerektirmeyen tüm skilleri 70 e kasarsın. skill dert etme o yüzden. 

başlangıç için en popüler bard. musicianship ve peacemaking olması gereken skiller. peacemaking ile calmlayıp kesiyorsun. kesme kısmı sana kalmış, ister mace, ister fence, ister bow. mantık bu. ayrıca muhakkak discord da almak gerekiyor çünkü baya etkili.

ikinci olarak bildiğimiz düz warrior. shield+weapon skill+resist spell+heal anat vs. çok sağlam oluyor ama ilk başlarda bard kadar efektif değil.

summoner oynayanlar da var. tamer da. onları çok bilmiyorum wikideki templatelere bakabilirsin.

pvm için en çok tavsiye edilen melee skill mf.

3 hesaba kadar aynı anda login olabiliyorsun. kendi kendine boks yapabilirsin.

camping ve tracking'i wikiden oku mutlaka. hem eğlenceli hem faydalı skiller ve genelde çoğu template de birisi kullanılıyor, özellikle tracking. 

newbie dungeonda skilleri 70 yapınca bard skilleri için prevalia zoo da makro yaparak gmleyebilirsin. prevalia moongateden çıkınca sağ alta dümdüz koşarsan görürsün. 

biraz oynayım kasayım dersen, pulma dungeon başlangıç için ideal. andaria'dan koşabilirsin. atlası kurcalarsan kavrarsın zaten bulursun kendin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...