Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en iyi mangası one piece'dir tezi


Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

dün mangacı bir arkadaş dünyanın en iyi mangasının'ın one piece olduğunu söyledi. neden böyle düşündüğünü sorduğumda gözden kaçmış bütün duyguları barındırdığını ve çok kapsamlı olduğunu söyledi. one piece'i tıpkı bir ansiklopedi olarak görüyormuş ve bu özellik başka hiç bir mangada yokmuş. dedim e ansiklopedi olması en iyi manga mı yapar? evet dedi çünkü mangada esas alınan tüketiciyle eser arasındaki duygusal aktarımmış. sonra hak verdim adama. dünyanın ne iyi mangasının one piece olduğunu anlamış oldum artık. daha iyisi varsa söyleyin de okuyalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ninlempis said:

arkadaşına sorsana; dünyanın en iyi müzik albumu, filmi, tablosu, heykeli, romanı, belgeseli, radyo programı ve magazin programı konusunda bir karara varmış mı?


hacım adamın kendi düşüncesi neden gerildin bu kadar ya. ama ilettiğin soruları soracağım çok merak edersen arkaşımın cevaplarını...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
one piece'in shonenliği baya kötü. jojo, hokuto no ken, dragonball okudum, hikayeyi temayı falan geçtim onlar değişir ama ortak yanları bir dövüş, aksiyon zımbırtısında direkt o sahneyi anlıyorsun. birine durunca direkt vurduğunu hissediyorsun bir şekilde yani. one piece de sürekli bir kare var adam elinde kılıç var diger karede bütün düşmanlar yerde. ne oldu bitti anlamak mümkün değil. kaç kere geriye döndüm burada nası şeyler oluyor diye. onun dışında dünyası iyi tarafın-kötü tarafın karakterleri falan epey kasmış adam ama bu kısmı eksik olunca olmadı bir türlü. hapishane bölümünü bitirip bıraktım sonra. eksikliğim varsa yüzüme vurun pls.

dünyanın en iyi mangası da homunculus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Topic altinda soylenen bir cok mangayi okumus biri olarak shonen tadinda serilerin bencede en iyisi one piece. Ama verdigi duygularmis oymus buymus bilmem, hikaye akici ve merak uyandirici. Tek temennimiz Oda sensein olmeden seriyi tamamlamasi. +1 cuce

PS: Zevkler renkler hede hodo unutmayin birbirinize sarip beni yormayin plz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...