Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlook Express - paylasilmakta olan inbox senkronizasyonu


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Selam, simdi is yerinde birkac kisi ortak kullandigimiz bir inbox var herkes oradan kendi kutusuna mail tasiyip sonra o mailler ile ilgileniyor.

Ama sorun su ki biri x miktar maili kendi kutusuna tasidigi zaman diger kisilere hemen yansimiyor bu; bir 10-15 saniye kadar diger kisiler ortak inboxta o maillari gormeye devam ediyor ve sans eseri onlar da o esnada ayni maili kendi kutularina tasiyabiliyor boylece de ayni maillar birkac kullanici arasinda kopyalanmis oluyor, ayni isle farkinda olmadan birden fazla kisi ilgileniyor vs.

Bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir? Paylasilan inboxun kullanicilar arasinda senkronizasyonunu hizlandirmanin bir yolu var midir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Boyle bir sorunun olduguna gore ya IMAP kullaniyorsunuz ya da Outlook Express iyi calismiyor.

Cozum kolay, ya duz Outlook deneyin, ya da parayi verip ofistekilere Microsoft'tan Exchange Online Plan 1 alacaksiniz. IMAP ile yapilacak var, yapilmayacak var. Exchange kullanmaniz gerek. Plan 1'de 50GB ama alanin, daha cok gerekiyorsa Plan 2 var, limitsiz. Kullanicilara Plan 1 alip, tum maillerin geldigine Plan 2 alabilirsin. Bizim ofiste oyle.

Kendi kisisel postalarim icin de Plan 1 kullaniyorum ben, en uygun fiyatli posta sunucu o, en genis ozellikler de ona ait.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...