Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Decentraland (MANA)


noddle

Öne çıkan mesajlar

Marketcap'te 84. Sırada, hızlı yükseldi. En azından diğer birçok coin in aksine bir ürünleri var. Decentraland (Mana) is a virtual reality platform powered by the Ethereum blockchain.
Tam bir loser olayı gibi geliyor ama ilerde çok popüler hale de gelebilir.

Patilerin de fikrini almak istedim.

Dijital arsa/ev alınıp satılıyor komedi gibin, VR headset i takıp sanal bir ortama dalınıyor, Your imagination is the limit: watch live music, attend a workshop, shop with friends, start a business, test drive a car, visit an underwater resort, and much, much more—all within a 360-degree, decentralized virtual world.

Bi de bu tarz şeylerin bi yaratıcısı sahibi varken nasıl decentralized olunuyor onu anlamıyorum, çoğunluğunu ellerinde tutuyorlardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
On 09.11.2021 at 17:03, monoscope dedi ki:

bi site bi app olsa şöyle bütün networklerdeki >1000 satoshi olan projelere 100tl atıver desen metamask bağlasak sonra unutup zengin olsak 

yazılır aslında çok da zor değil... ama yaklaşımın doğru mu bunu test etmek gerekli.. en azından detaylı bi backtest yapsan ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

binlerce >1000 satoshi proje var. coinmarket.com crypto.com üzerinden veya borsalardan filtreleyerek bakabilirsiniz hacim, proje falan da önemli burada tabii. Metaverse sepeti yapılabilir mesela.

wunderbit tarzı bot olayı çok farklı. Pek işe yaradığını sanmıyorum. golden cross yaptığında, rsi bu kadarın üzerindeyse al, şurada sat gibi basic stratejilere bağlıyorlar genelde.
Botlar pattern oluşumunu izleyemiyor, kırılımlar genelde formasyonlardan doğuyor. Oturup her stratejiye backtest yapmak lazım işte. Bir ara botlara sardım, yüzlerce strateji var hangisi, hangi coinde başarılı zor iş. Genelde balinalar grafiği istediği gibi çizdiriyor, goldencross yaptırıyor, bot al sinyali olarak görüyor onu ama sonra adam oradan satış veriyor milyon dolarlık işlemle coini aşağıya sürüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...