Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divan Kalamış Çalan Müzikler


Alfred

Öne çıkan mesajlar

Kalamış Marinada da bulunan Divan'da çalan DJ in müzikleri Şazam layım dedim şazamda çıkmadı :D... (Şazam bloker var mı?) Konuştum Dj ile satıyormuş listelediği şarkıları CD de 100 TL ye.

Hesaba 500 TL öderim ama nedense o CD ye 100 tl veresim gelmedi. Orijinal sanatçıların CD leri bile 100 değilken fazla geldi ne biliyim.

Asıl soru, buradaki şarkıların isimlerini bilen veya sanatçılarını bilen var mı? Spotify'dan bulacağım yada olmadı orijinallerini satın alırız spotify da yoksa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O işi bizim hanımın şirketi yapıyor. Ordaki dj sana o müziği gerçekten 100 liraya satmaya çalıştıysa büyük hata etmiş. Gün ve saati söylersen o anda çalan müziğin linkini sana gönderebilirim istersen.

Kapalı alanda çalan müziklerin telif problemi var. İstersen müzik birliklerine belirli bir ücret ödeyerek telifli müzik çalacaksın (bildiğimiz şarkıcılar vs), ya da bazı müzik şirketlerinin sadece bu tarz yerler için ürettiği müzik library'lerini satın alarak onlardan çalacaksın.

Divan kalamış bu ikinci opsiyona giden mekanlardan biri. Ama senin dediğin an çalan şarkı gerçekten oradaki dj'in kendi müziğiyse ona birşey yapamayız tabi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çok orijinal çaldığını düşünmüyorum. Ama base şarkılar çok iyiydi ses müzk vs... Genelde eski şarkıların coverleri.

Valla çok alani yapıyordu işi 2013, 2014 vs... diye cdler vardı masasında öyle çok illegal olduğunu düşünmüyorum.

Ama tarih verecek olursak; 22 Eylül günü Ayhan abinin konser günü :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...