Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakaya kaldım


Artariel

Öne çıkan mesajlar

öğrenci olmama rağmen, kaydımı tecil bitişinden çok önce yaptırmama rağmen okulun sorumsuzluğu yüzünden tecilim yapılmamış ve tarihi geçince de bakaya kalmışım. şubede öğrendim bunu. ve okul hala sorumsuzca davranıp "sistem hatası var yapamıyoruz, söyledik düzeltilecek vs." tarzı geçiştiriyor. ben ise kafamda bu tarz çözülmemiş bir problem olunca rahat oturamıyorum ve okula hiçbir şekilde güvenmiyorum. ben bireysel olarak nasıl halledeceğim bunu? öğrenci belgem var, şubeye gidince "git okulla konuş" diyor. sürekli gbt'den kaçmaya çalışıyorum ve durumun sorumluluğu bende bile değil. gerçekten bireysel olarak uğraşmak ve bu problemden kurtulmak istiyorum. aptal insanlar yüzünden ceza üstüne ceza yiyip bir de cezaya itiraz prosedürüyle uğraşmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

dava açabilirsin okula.


başıma herhangi aptalca bir şey gelirse yapacağım ilk şey bu olacak. bu dönem sonu ise kesinlikle kaydımı sildireceğim. bu okullarda ciddi ciddi okuyan insanlar da var, onlara üzülüyorum asıl.

tatile bile gidemiyorum resmen uçakta otobüste gbt çekecekler diye. aptallıktan başka bir şey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okulun suçu ise olay ve sen resmi olarak öğrenci isen 29 yaşını doldurmamışsan, helecan yapacak hiçbişe yok. sakin, relax, calm. okulun öğrenci işlerinde çözeceksin konuyu işte. okula güvenmiyorum diye buraya konu açmanın bi faydası yok. şubeye gittiğinde okulla çözeceksin dediyse, başka çözümün yok yani.

Liebe said:

abi sakin... gbt'ye girsen bile en fazla 15 gün içerisinde şubeye git ulan diye bir kağıt imzalatıyorlar. bizim balayı oteline gelmişler otelden gezmek için 2 saat dışarı çıktık kağıdı bırakıp gitmişler asdasfasd


bu arada asker kaçağıysanız falan otelde kalmamanız lazım otellerden direk kalanların listesi gidiyor polise, senin durumuna göre ya gelip kağıt imzalatıyorlar ya da götürüyorlar falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

okulun suçu ise olay ve sen resmi olarak öğrenci isen 29 yaşını doldurmamışsan, helecan yapacak hiçbişe yok. sakin, relax, calm. okulun öğrenci işlerinde çözeceksin konuyu işte. okula güvenmiyorum diye buraya konu açmanın bi faydası yok.


ya ben ders seçimi için bile okulu aralıksız 1 ay boyunca aradım, o işi yaptırtana kadar, ne yaptıklarını çözebilene kadar bu kadar dil döktüm. tecil yapana kadar dönem bitecek ve okulu terk etmiş falan olacam sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...