Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

11 dakika önce, applev0dka dedi ki:

Abi dün bazı yayınlarda da gördüm, böyle şekli yüzünden üzerine bir şey koymak mümkün olmayacak falan gibi yorumlar.

10k verip oyun konsolu alıyorsun, sehpa değil. tabi ki de üstüne altına bir şey koyar bunlar diye tasarlamadılar aleti yani.

o meta eleştiri abi, o kadar gömüyosun ki hani kullanmayacağın zaten belli, "güzel saksı altlığı lelelele" diyosun. 

ŞAKAYI AÇIKLATTIRDIN =(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Valla 7k da olsa alacağım. Hayatımda bir kez de olsa geri kalmak istemiyorum, ilk günden yeni konsola girmek istiyorum. Yıllarca öğrencilik döneminde her konsola önce nesiller, sonra seneler sonra girdik. Switch'e bile 2 sene sonra girdim işinde gücünde bir adam olmama rağmen sırf çok para harcamama refleksinden. İyi kötü kazanıyoruz artık, eğer en temel hobim için harcama yapmayacaksam niye kazanıyorum? İçimdeki bir kez de olsa release'de girme hevesi geçsin, 7-8 sene gelmeyecek tekrar bu günler.

Devlet babaya küfrede küfrede alacağım. Hatta sanırım sırf bu yüzden Series X alıp Game Pass'a yöneleceğim =( PS5 her açıdan daha iyi konsol bence, ama fiyat yüzünden el kayıyor...

Eskiden olsa kendim getirirdim ama artık kendin getirince de üzerine kdv ve ötv ekliyorlar. 7k'lık aleti 6k'ya alacağım diye garantiden olmak çok saçma geliyor doğrusu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 dakika önce, Cokomantis dedi ki:

ikisi de değil. taa ps2 zamanında bi region'dan aldığın cihazın başka bi region'dan alınan oyunu çalıştırmaması ya da compatibility issues geyiği.

dvd ve pal ntsc falan muhabbetiydi tabi o da, you never know.

bu sorun artık sadece prizlerde oluyor.ntsc ve pal dönemi bitti. konsol artık heryerde konsol. oyunlar region lock olabilir. amerikada aldığın dijital bir oyun burda çalışmayabilir. fiyat sebebiyle. o zaten steam gibi yerlerde olan şey zaten

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, -Deno- dedi ki:

 

Konsol epey tombik geldi, ama yine de göze epey hitap ediyor. 12k olacak falan diye duydum TR fiyatı ama doğru mudur bilemedim. Bir de kutu içeriği epey zenginmiş.

Controller'lar tasarım olarak hoşuma gitti, ama ELİMİZE ALMADAN bilemeyiz.

Kutu içeriği zengin falan değil abi, naive misiniz sgsfaf diger donanimlar ekstra hep.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...