Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

tr'de olan bi olayın sony'yi etkilemesiyle amerika'daki bi olayın etkilemesi aynı mı sence? empati kurarken tr bazlı ya da yabancı olsa da ana pazarı tr olan bi marka üzerinden düşünsen mesela? ya da illa "düşündüm sony yapmadı" diye gideceksek, çılgın gibi preorder basmayıp da "diren gezi falan bişeyler" diye tweet atıp olaya dikkat çekse kötü mü olurdu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ya muricacentrist muricalının murica murica demesi hadi neyse de neden dünyanın öbür ucundaki bir türk ona empati yapıyor?

brezilyalılar çatır çatır ölüyor şu an, ölüyor. öyle 1, 2, 3, 5 değil. ruslar ölüyor. her yerden, her ırktan insanlar sapır sapır dökülüyor, tabut yetişmiyor bazı ülkelerde. bu kansızlar ona rağmen birşey ertelemedi, üstüne bir de çıkarttı sanal seyirci önünde ps5 ssdsi anlattı. şimdi neymiş, black lives matter. öbürleri patlıcandı ama değil mi?

sony’den öyle tiksindim ki şurada, inşallah yağmalasınlar bütün mağazalarını.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye yapacağım muricalıya, nijeryalıya, kenyalıya yaparım gün görmemiş siyahiye empati yapacaksam. dünyanın iliğini sömüren ülkeninkine yapmam. başa gelince siyahisi, acıdı mı dünyanın kalanına? acımadı. ben niye acıyayım? sanki siyahisi daha insancıl. “ooo boğazına bastılar renkdaşımın, ben de salona 65” çekmek istiyordum” diyen kafaya mı empati yapayım?

sony’nin bu olaydan önce ertelemesi lazımdı eğer ölüm kalım meselesine bu kadar önem veriyorduysa. bütün dünya ölürken np ama.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim derdim "vah vah yazık zenci öldürmüş polis ne kadar da duyarsız ve hödüksünüz" değil. aa hay allah öyle mi olmuş der geçerim, şaşırmıyorum çünkü. trump hepsinin üstünden tanklarla geçse ona da şaşırmam. aptal çünkü yapar ghfkdfs

ama şu saçma bi post yani

sanane sony'si mi var, amerika'da olaylar olaylar olurken lansman mı yapıcaklardı? "ya biz de üzüldük hıhı evet" diyecekler tabi. pandering'se pandering.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hem pr açısından hem pazarlama açısından kötü. adamların sunumu, erteler yani. keyiflerinin kahyası mısınız? 1 hafta, 10 gün sonra nerdgasm olalım.

dikkat ettim epic karşıtları ile şundan nem kapanlar correlated gibi. sam daha önce de epik hq'suna molotof atılmasını tanrıdan dilemişti... NÜANS?!

sale iptal olmamış bu arada, bi p5r çekeyim başlasın da.

https://blog.playstation.com/2020/06/02/days-of-play-comes-to-playstation-store/

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

keşke epic storeu da yağmalayabilseler ama kas, taş gücüyle olmuyor o iş.

haberim bile yoktu zaten sallamıyorum, isterlerse tümden iptal etsinler np. ama böyle iğrenç virtue signaling yapıp bunu söyleyen millete twitterdan ırkçısınız filan demek ancak muricalı ciğersizlerin yapacağı birşey. inşallah onlar da ezilirken dünyanın gerisinin sallamayacağı kadar zayıfladıkları günleri görürler tez zamanda. bombalar sağda solda patlarken “aman gene mi amerika salla ya” deyip kanal çevrilen günleri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

libya ile alakamız yoktu, suriye’de abd’nin kumpasına ortak olundu. amerika birinci ve en büyük başlatan aktör. tr hayır da dese aynı kapıya çıkardı gene.

neyse ps5 başlığında ne alakaysa, ırak ve afganistan’ı da ihale edelim ama bize aman sony’deki murican hissedarlar zarar görmesin yeter ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milli ve dini bayramlarda "duygusal" reklamlar yapmak gibi bir şey bu, buna laf edenin onlara da etmesi lazım.

Ayrıca vay yağma yapılıyor, o zaman bu hak arayışı hareketini kötülemeli mantığıyla yola çıkarsak düzen karşıtı her hareketin olumsuz olduğu sonucuna varırız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gezide atm kıran bi elemanın telsizi vardı benim gördügüm, baya polisti herif.

 

Ayrıca her yağma da hırsızlık degildir. Sistematik olarak fakirlige itilmiş sınıfın ekonomik bi başkaldırısıdır yağma. Çalmıyorum bu zaten benim hakkımdır diyerek kapitalist sistemin alanına giriyor ve hatta işgal ediyor o alanı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...