Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...

ırk terimi kullanıyorsun çünkü o ırka karşı sistematik ayrımcılık var abi. polis, devlet random her ırktan insana büsbütün böyle yaklaşmıyor ki herkes birleşip all lives desin. beyazın tuzu kuru. zenciler başta olmak üzere farklilara yaklaşımında bariz fark var işte sistemin. all lives matter diye kuduran tipler de nedense bunu zenciler bir şey yaşayıp kızınca dillendiriyor sadece, başka zaman akıllarına gelmez. oradan bile belli neyin ne olduğu. ihtiyacı yok çünkü işte, böyle bir şey yaşamıyor. ucu kendine dokunacak diye korkunca arkasına saklanıp salaktan ırkçılık peşinde koşuyor. 

sony de bir zahmet tabii ki özen gösterecek, üzerine eğilecek en büyük pazarının. üçte birini US alıyor adamların sattığı konsolların. duygusal bağından yaptığını sanmıyorum yani ama keşke yapsa/umarım ondan da yapıyordur, niye batıyor ki? 

şunu da şöyle bırakayım: 20160707-allhousesredux.png

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika önce, PrudenT dedi ki:

ırk terimi kullanıyorsun çünkü o ırka karşı sistematik ayrımcılık var abi. polis, devlet random her ırktan insana büsbütün böyle yaklaşmıyor ki herkes birleşip all lives desin. beyazın tuzu kuru. zenciler başta olmak üzere farklilara yaklaşımında bariz fark var işte sistemin. all lives matter diye kuduran tipler de nedense bunu zenciler bir şey yaşayıp kızınca dillendiriyor sadece, başka zaman akıllarına gelmez. oradan bile belli neyin ne olduğu.

şunu da şöyle bırakayım: 20160707-allhousesredux.png

Su yanlış yüzdesel olarak baktiginda polis şiddeti beyazlara siyahlardan daha fazla oluyor Amerika da.

Sadece zencilerde gecmistende gelen kendini ezik hissetme durumu olduğu icin hep genelde haberlere dusen ve olaylara sebep olan taraf siyahilerden oluyor.

He bu arada siyahilerinde en kucuk olayı bile bu olaydan bagimsiz Irkcilikla suclamak gibi bi olayları var çok kısa ornek vereyim.

Bi kere siyahi bi müşteriye para ustu verdim kadının eline degilde masanın üstüne koydum elim kirliydi benim. Kadin bana bakıp siyahi oldugum icin elime vermedin dimi gibi bi paranoya ya girdi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece polis için söylemedim aslında, sistem böyle adamlarda. yuzdeyle de bakamazsın ayrıca, beyaz insan çok daha fazla çünkü. motivasyon önemli sayısı değil. 

o dediğin reflekse sebep olan şey de ırkçılık nihayetinde. durduk yerde killanmiyor bu insanlar, daha üç gün önce beyazla aynı otobüse binemiyorlardi afsgsg. bugün bile yan yana aynı şeyi yapan iki insandan zenci olanına yürüyor polis, bir sürü örneği var yani. 

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

sağık sisteminden beyazlar kadar yararlanamıyorlar, sigorta konusunda bile problem yaşıyorlar, 

Sunlar yanlış sağlık sisteminden ve sigortasından beyazlar kadar yararlanıyorlar cunku o sistemde Irkla alakalı bir durum yok tamamen maddi durumla alakalı. Obamacare çıkaran baskan siyahi olduğu icin herkez siyahilere yonelik zannediyo ama degil tamamen gelir seviyesi düşük olanlar icin. Sistemin mantıgida devlet sağlık sigortası icin senin gelirinle alakalı bir rakam ödetiyor sana kalanı da devlet kendi karsiliyo.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, GERGE dedi ki:

Dışarda isyan varken PS5 tanıtımını ertelenmesi ve bu söylenenler tamamen mantıklı ve yerinde.

Gezi parkı ile empati kurup düşünün.

empati kurdum ama işe yaramadı. biz gezi yaparken playstation 4 tüm hız satışa açılmış çılgın gibi kampanyalarla preorder basıyordu.

image.png

hadi bizi geçtim acaba afrika'daki siyahiler için hiç tweet attılar mı? atacaklar mı? yukarıda da dediğim gibi hedef kitle önemli, konsol satışlarının tırt olduğu yerler değil.

 

neyse adamlar pazarlamasına bakıyor hadi onu anlarım da, siz neyi tartışıyosunuz abi yukarıda? ps5 konusunda?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...