Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

ben garipsemedim zaten gerge, millet live chat'te zzzzzzz spamliyordu herhalde bilinen şeyleri anlatıyor diye. bitince de F spamlediler lol. bazı yerleri skipledim ama iyi yani teknik anlatan yetkin birisinin konuşması pr talk yerine.

bana 10 yıl önce de amca diyordu yeğenim lol, pc'den vazgeçmem ama hele hele neredeyse bütün kalburüstü konsol oyunlarını pc oynatırken. nintendo'yu dahil etmiyorum o kendisini dünyadan soyutlamış bir ekosistem zaten. imperial vs metric gibi.

alma 4k filan şu anda, 8k fiyatları bu çıkana kadar daha düşmüş olur.

ssd'ye dönmenin sıkıntısı işte hala çok pahalı gb per $. oyun şirketlerine baskı yapmaları lazım actiblob gibi oyunları fasafiso 4k cutscenelerle şişirmemeleri için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Şekli beğenmedim, fazla yuvarlak olmuş. PS4'ün daha köşeli şekli daha hoşuma gidiyo benim.

PS fanı olarak X-Box bu nesilde her türlü ezecek gibi gözüküyor diyorum. Öte yandan yeterince PS4 oyun stoğum var, uzun süre böyle takılmayı düşünüyorum. Tahminen ilk üründe PS fena ezilip "PS5 pro" dönemi radikal değişiklikle toparlayacak. Ben de o ara katılırım yeni nesil konsol kervanına.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

Ya dualshock4’ler 500 liraya çıkmış şaka gibi. 360 falandı daha bir kaç ay önce. Logitech’in kollar uyuyor mu ps4’e? Çin mali uydurduk olanlar bile 200 kusur. 

6 ay önce lazım oldu 560 tl'ydi TR'de. 360 olduğu 1 sene önce falandı. Hatta Almanya'dan 56€'ya aldım da yanında Fallout 76 aldım. 

Şimdi eldekilerden biri yine saçmalamaya başladı (right stick fiziksel olarak aynı dursa da oyunda yukarı kalkıyo ara ara kendi kendine). Yeni 2 tane sipariş edicem. PS5 çıktıktan sonra yine toplatırlar piyasadan 4 controllerlarını, 5'inkiler de hem daha pahalı olur hem de 4 compatible olup olmayacağı belirsiz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 dakika önce, razzRaziel dedi ki:

değiştirilmesi en önemli kısmı atlayıp kıçını başını değiştirmişler. analoglar aynı. kullanmasan zamanla yapış yapış oluyo, çok kullansan parçalanıp gidiyo.

onları 2. nesilde çözmüşlerdi ya. ben 3 senedir full oynuyorum tek kumanda ile ve ellerim de terler hakkaten oyun oynarken. hiçbi sıkıntı yok hala.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...