Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...

ps3 ve xbox 360 çıktığında fiyat farkı 100 dolardı. ps3 499 dolardan satışa çıkmıştı ve xbox 399 dolardan. ps3'ün satışlarını etkiledi bu. tahminen yine 499 yapma düşüncesinde sony ama xbox çıkıpda 399 derse sıkıntı yaşarlar diye bekliyorlar. benim eyyorlamam bu şekilde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 05.02.2020 at 10:58, eregorn dedi ki:

Söylentilere göre Sony, xbox fiyatının açıklanmasını bekliyormuş. Xbox için fiyat açıklanınca, sony'de ps5 için fiyatını söylicekmiş

ps2'de mi 3'te mi ne sony'nin sahibi çıkıp sadece "üç yüz dolar" deyip sahneden inmişti fgdhsj

edit: ps1'deymiş

 

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
1 saat önce, Sam dedi ki:

işte ps4'te olmaması ve sonra ps now gelmesi, üstüne de milletin buna ekşimemesi yüzünden ben artık sallamazlar herhalde demiştim. o nedenle şaşırttı.

onu yazmistim ben sam, cell mimarisi yuzunden ps3 geri uyumluluk yapamadilar. ps4 x86 oldugu icin hani yapmama gibi bir sey aptallik olurdu, zaten o yuzden cok rahat portlaniyor hersey

 

ps3 donemi pc konsol portlarini hatirlayin birde ahauhaua

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle bir duyuru yapacaklari belliydi. Sadece Cerny cikip technical konusacakti zaten. Spec’leri aciklamasi gerekiyordu artik. Series X’in gerisinde cpu ve gpu, zaten leak’ler ve soylentilerle bu konusuluyordu bir suredir. Cerny cikip “teraflops’a bakmayin, kullandigimiz yapi bambaska” dedi iste. Dedigi dogru olabilir.

Yalniz ben ps4 compatibility modundan umutlu degilim cunku alet direkt PS4 Pro’ya donuyor oyunlari acmak icin. Ben Xbox One X gibi bir destek istiyorum. Full ps5 gucuyle iyilestirsin oyunlari iste. Native 4k olsun, son teknoloji AA falan kullansin etc.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani hayatında hiç pc kullanmayan, sadece tablet ve konsol takılan insanlar hedeflenmiş herhalde anlatımda.

valla mimari nedeniyle yapabilmeleri lazım gerekirdi evet ama psnow pompalamak için bilerek de sallamayabilirler, ben şüpheli bakıyorum. neyse bakalım göreceğiz ne kadar iyi uyumluluk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

İşinde, gücünde olan, üniversite hayatı bitmiş insanlarda asıl para. O kesim de PC oyunculuğundan uzaklaşıyor bir sürü nedenle. Ben mesela gün boyu zaten PC başındayım, eve gelince yatağa ya da koltuğa yayılıp öyle oynamak istiyorum oyunumu, en basitinden daha fazla klavye/fare ile temas kurmak bile istemiyorum. Oturur oturmaz oyuna başlayabilmek istiyorum (Switch stand-by epey iyi bu konuda). Sürücü, güncelleme, acaba mid-high yeter mi dertlerini istemiyorum.

Büyüdük lan, çoçuklar amca diyor artık =(

Neyse işte, hedef kitlesinin öyle olması normal Sam, para o kitlede. Bizim ofiste 40 avukat var, bunlar avukat olmuş adamlar, eğitimliler yani, kafaları çalışıyor; ama içlerinden 3 kişi SSD nedir sorusuna cevap verebilirse yanlışlıkla bir yazılım firmasına girdiğimi düşünürüm. Bu durumda tabii SSD nedir diye anlatacaklar. Hepsi de hayatları boyunca PC kullanmış.

O değilde, hazırlık olarak 4K TV almam lazım benim, var mı öneri? Dolby Vision da olsun istiyorum ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu jenerasyonda ilk defa xbox ve ps arasında kalıcam galiba ama sırf etrafımda bütün arkadaşlarım ps alır diye ps'e kayacak gibi yine elim. 

bi kere açıklananlar içinden 825 gb kapasite dünyanın en saçma şeyi. şu son çıkan cod 175 gb falan kaplıyormuş. bu kadar online oyun satışına dönmüşken olay, 825 gb kapasite çok saçma geldi bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...