Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5


Celtics

Öne çıkan mesajlar

oyunun hayatınızda kapladığı yerle alakalı sanırım.

ben akşam eve geldiğimde iki dakika kafa dağıtayım diye oynuyorum, bana yeterli. 30fps - 60 fps çok umrumda değil açıkçası. başımı ağrıtmasın yeter.

o yüzden konsol kolayıma geliyor.

hardcore gamerların takılması bu duruma çok şaşırtmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

ben niye 2018 yılında 30 fps ile oyun oynamak zorundayım diye sormak yerine 60 fps şart artık diyen insanlara karşı argüman üretmeye kasıyorsunuz abi komik cidden.

fanboyluk, not even once.


sorun 2018'de niye 30fps alıyorum diyende değil bence. neticede verdiğin para belli, karşılığında aldığın donanım belli. aka ne kadar ekmek o kadar köfte.

30 ile oynamak zorunda değil insanlar, bassınlar parayı alsınlar 1080'leri tiayları. bana kalırsa minimum 60 şart, o yüzden attım paraları imkanımca. öbürü "uğraşmiyim grafikidi ayaridi, koltuğumda mayışayım üzerimde ekoseli polar battaniyeyle. he 300-500 dolardan fazla da vermiyim btw" diyorsa 30 fps bile çok :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics said:

kimse 30fps oyun oynanmaz demedi, lafı başka yerden anlamışsınız. 30-60 arasında farkı hissetmiyorum diyen adamla dalga geçiyoruz. hissedemiyorsan cidden sorun var çünkü hissedilmeyecek gibi bir fark değil işte.


Olm dalga gecin tabi de, hissedemiyorum yani napiyim :)

Bone guzel guzel yazmis, belki onume iki ekran konulup biri 30 biri 60 olursa fark ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir tek anlami “biz e3 den gereken verimi alamiyoruz, pazardaki yerimiz ve musteri sadakati konusunda sorunumuz yok. PSX varken zaten anlamsizdi onuda yapmiyoruz bu sene”

said:
Layden went on to say that Sony doesn’t have enough games to justify bringing fans to North America for a PSX this year, compared to previous years, and that the company didn’t want to disappoint fans


Hani uncharted immortal duyurmak yerine bencede en mantiklisi olmus bu is, malzemen yoksa katilmiycaksin hype ile donen bu islere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu hareket yeni nesil konsol savaşının startını veren bir hareket. Sony bariz inanılmaz akıllı bir adım attı.

PS5 haberleri artmaya başlamıştı son 4-5 ayda. Yeni x-box'tan da fısıltılar var. E3'e katılıp "kim kazanacak" savaşını yapmaktansa topu Microsoft'a attı bir kez daha. Microsoft E3'e katılıp sunum yapmaya zorlarsa kendini Sony bundan yararlanıp, stratejisini değiştirip çıkacaktır ortaya. Çakallar ya.

Microsoft X-Box One'ı erken duyurup topu Sony'ye atınca tamamen kaybetti. Aynı hatayı yapmamayı düşünüyorlarken Sony timing sıkıntısını hepten kaldırdı kendileri için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

koca playstation, onun planları çok öncesinden bellidir zaten, bi e3 sunumu ile strateji değiştircek halleri yok.

microsoft'un da kafası rahat, ne kadar satıcaklarını biliyorlar, pastadaki paylarını biliyorlar. Eskisinden biraz puan arttırıp satarız planlarını yapmışlardır bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...