Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Too Old To Die Young ( 2018 )


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

said:
It explores the criminal underbelly of Los Angeles by following characters' existential journeys from being killers to becoming samurais in the City of Angels.


said:
Too Old To Die Young follows "a grieving police officer who, along with the man who shot his partner, finds himself in an underworld filled with working-class hit men, Yakuza soldiers, cartel assassins sent from Mexico, Russian mafia captains and gangs of teen killers."


bol aksiyon galiba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

onceden yazilip cizilen temalar isabetli ama konunun pek alakasi yokmus. twin peaks devamini hikaye, ton ve baslarim avangartliginiza dedirtme olarak epey andiriyor.

refn icin gelen aradigini bulur. tablo gibi goruntu, siddet, weird boner, mind fuck, renkler/isiklar, sapkinlik, absurdluk, cliff martinez, aktorlerin tasidigi sahneler... 

iyi dizi arayanlar sansini baska yerde arasin. yonetmen zanaatkarligindan fazlasi yok. dunyanin en bayik plot device karakterine (martin) dort bolumluk arc yazmislar. kalani da mini-seri degilmis de devam edecekmis gibi yazilmis. devam sezonlari guzel olan bir dizinin dandik ilk sezona mahkum kalmak gibi.





 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...