Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Slayer


Sam

Öne çıkan mesajlar

bu bölümde çok önemli bir diyaloğu kesmişler. rahibe goblin slayer'a "akrabalarından birisi, karanlığa katılırsa, onu yok eder misin?" sorusunu sormuştu. goblin slayer benim hiç "yakınım kalmadı." tarzı bir cevap vermişti. şuanda bunun önemini açıklamak, yan hikayeleri okumamışlar için spolier'a girer, ama 1-2 bölüm sonra, bu sorunun önemi ortaya çıkar.

yan hikayeye dair

çocukken goblin slayer'ı kurtaran ve ona goblinleri öldürmeyi öğreten kişi de bir goblindi. eğitim bitince, yolları ayrıldı ama, bir sonraki karşılaşmalarının nasıl olacağı belirsiz olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte animasyonda maalesef mangadaki o karelerin hissini pek veremediler maalesef. gene iyi tabii de işte biraz "kitabı daha iyiydi" dedirtiyor maalesef. manga şu noktadan 2 chapter filan ötede yalnız, bana sürpriz olacak galiba bundan sonrası. anime original kıytırık bir son olmasa bari.

bölüm

yalnız enstantane tam moria oldu. "they have a cave troll". (:P)
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/432/541/d69.jpg


bölüm sonu

ya arkadaş kanarya gözünü iyi güzel çidiniz de 2dk filan göstermek nedir anigif gibi yuh, bütçe mi bitti. gintama'daki "4 dk evin resmi üzerine konuşuyoruz bütçe bittiği için" geyiği geldi aklıma lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm sonu kanaryası

bölüm sonu sahne değil zaten ya, orada normalde credit roll vermişler ama crunchyroll versiyonunda credit roll yerine kanarya gözünü sabitlemişler 2 dk boyunca
o yüzden bir şey olacak mı acaba diye şapşal şapşal 2 dk boyunca kanarya gözüne baktık ahahahah.

tv versiyon bu
https://www.youtube.com/watch?v=sVWz9O4Qg3E

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anime baya kötü de, kötülüğünün sebebi komünitenin sundugu sebeplerde değil.

"Edgy, lüzumsuz gore" vs değil yani.

tatsız kısmı çok küçük ümit ışıklarıyla ayakta tutuyolar insanları. İyi olucakmış gibi yaptıkları 15 saniye var her bölüm, 25 dakkayı o 15 saniye için izlemenin de alemi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...