Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Slayer


Sam

Öne çıkan mesajlar

http://img7.anidb.net/pics/anime/221146.jpg
dünyayı tehdit eden çok sayıda güçlü düşman bulunurken hep gözardı edilen goblinler sınır kasabalarına saldırıp erkekleri öldürürken kadınlara tecavüz etmektedir. bu kasabalardan birinden kurtulan tek çocuk maceralacılar loncasına katıldıktan sonra sadece goblin öldürme görevlerine çıkmaya başlar. bu görevler zaman içerisinde onu çeşitli ırklardan bir partinin liderliğine getirir.

dnd, lotr esintileri taşıyan bir yarı-dark fantasy. (grup üyeleri ve yan karakterler hafifletiyor atmosferi berserk'teki yancılar gibi) goblinlerin yaptığı pislikler ve onların silmeye ömrünü adayan bir fantezi mcgyver/punisher. güçlü değil ama zihnen ve bedenen goblin racial enemy.

mangası ve prequel mangası devam ediyor, anime adaptasyonu da başladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon topiğine yazmıştım ama madem topiği açıldı buraya geçelim.

Manga okuyanlar yorumlarda bunun düzgün adapte edilmesine imkan yok kesin hayvan gibi sansürleyecekler diyorlardı ama korkulan olmadı, hiç sansürsüz yapmışlar. Manga okuyanlar bayağı memnun kalmışlar, animeye çok iyi adapte edilmiş diyorlardı.

Ben mangasını daha okumadım, animeyi bekliyordum o yüzden adaptasyon konusunda yorum yapamıycam.
Ama animeyi çok beğendim. Atmosferi, tarzı filan mükemmel. Kesinlikle AotS adayı.

https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/350/470/cd8.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet background literally "babamı orclar öldürdü" ama frank castle da öyle zaten, bu da fantezi frank castle. bir de devamlı yeni metodlar deniyor hikaye ilerledikçe mcgyver tarzı.

anime sıfır sansür diyemem, mangaya göre sansürlü olmuş şimdi koyamam buraya tabii onları ama cinsiyet organları hariç merşey meydanda, bir de paul verhoeven tier gore var yani. anime'de o kadar ileri gitmediler henüz gördüğüm terraformars durumuna düşmemek için herhalde.
https://i.pinimg.com/originals/c0/02/0c/c0020c351ca0aef6fb21b8576d1d1cc8.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler vermeyeyim de bütün quest'ler silme goblin değil, başka LEVEL (??) encounterlar var. grubun mana dolmuyor, spell'ler sıkılıp bitiyor, wpn durability vs. goblin'lerin ai de crpg ai'dan bayağı daha iyi. :p challenge seviyesi yükseliyor hikaye ilerledikçe goblin odağı devam ettiği halde.

diablo'dan ziyade icewind dale gibi yani. hp'ler manalar dolmuyor. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya klasik murican sex negatif şiddete tapınma kültürüyle yetişen insanlar işte, got'ta aynı bölümde diri diri derisini yüzdüler kadının, kimse söylenmedi, evlendikten sonra tecavüz etti remzi, çıldırdılar.
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/419/853/e5c.jpg
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/419/938/137.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önceki partinin savaşını ve sonucunu tamamen kesmişler, yaptıkları hatayı (miğfer vs no miğfer kısmı anlam taşıyordu mesela burada anlaşılmadı görülmeyince) ve gsnin metodlarını tasdik etmesi bakımından önemliydi. beğendiyseniz mangaya başlayın derim çünkü daha çok kesecekler böyle giderse, hayalkırıklığına uğradım doğrusu. bayağı şiddeti de düşürmüşler goblin dövüşlerinde, mangadaki aksiyon bayağı şiddetli. terraformars gibi herşeyi gösterip üstünü siyahlasalar blurayde izlenirdi en azından.

fate lancer, dragons crown sorc, berserk guts, onna kişi ve diğer cast da geldi. (tu) mangayı seslendirilmiş izlemek hoş gene de ama manga daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/421/468/45a.jpg
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/420/745/638.jpg
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/420/207/006.jpg
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/420/305/9eb.jpg
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/420/994/4da.jpg
ahah çok iyi memeler çıkıyor lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...