Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahce - Besiktas | 24.09.2018 Pazartesi - 21:00


oldun

Öne çıkan mesajlar

Stringray said:

karius
gg pepe medel adriano
atiba oğuzhan ljajic
lens larin babel

şu takım kaleci dahil takır takır paslı oynar, biz hala canerle quaresmayla uğraşıyoruz sahada ljajic var serbest vuruşlarda koşa koşa topun başındalar, quaresma bir topu babel'e atsa 2-0'dı direkt gitti şut çekti

adriano ya da gg sakat olduğunda da vida necip medel geçsin oraya üçlü defans gibi oynayalım çok daha iyi bu saçma futboldan


45m euroluk vidayı yedekte bekletmek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Ali Koç vizyonu abi yaaaa" diyip,dün gece ORSON YONOL diye salya saçması ne kadarda vizyonlu birer çomar taraftar olduğunu baya güzel gösterdi, gerçi onlarda haklı hafıza 1 byte olunca onlarada çok yüklenmemek lazım. Twitter Face kapatılsın, bu taraftarlar Cocu'dan sonra kim gelsin diye çemkirecek 2.3. veya 4. isme bile bilmez. Ali Koç'a yazık valla bu taraftar buna müstehak hertürlü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://twitter.com/KramponM/status/1044311267811491840

bu pozisyon orta alanda 50 kere olsa 50 kere faul çalınır.

Geçen yıldan beri hakemler Beşiktaşı kolluyor algısı yaratılmaya çalışılıyor ama asıl kollanan; son virajda penaltı kırmızı kart pozisyonu verilemeyen,as kalecisi bir hafta sonra oynanan en kritik derbide sahaya çıkmaması gerekirken sahada olan takım.

Geçen sezon kupa maçından sonra Beşiktaş 10 puan kaybetti. Fenere bakmadım ama onların da kaybı fazladır sanırım. Ali Koç'tan Quaresmaya kadar herkes bunun farkına vardı. Sadece fenerin fanatik taraftar grubu varamadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...