Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Joker (2019)


paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

İlk haftasında 1 milyar dolar hasılat yapsa da kalkıp izlemeyeceğim filmdir.

Devamlılığın bir parçası olmamasıyla övünmeleri bile anlatımsal açıdan ne kadar facia bir film olacağının habercisi. Madem bir insanın geçirdiği kötü günlerin üst üste binmesiyle kritik çizgiyi geçmesini anlatmasını istiyorsan git bunu Oliver Stone'un No Way Out'da geçirdiği kötü günün ardından yolun ortasında emaneti çeken bir borsacıyı anlattığı gibi anlat. Joker filmi çekiyorsan o film şu yada bu şekilde DC karakterleriyle bana bir devamlılık sunmalı kardeşim. Nolan'ı herkes Dark Knight filmiyle övüyor olabilir ama Batman Begins'de Falconi ailesinden, Scarecrow'dan yada sonda görünen Joker kartından bahsetmese kanımca Dark Knight bile bir efsane olarak anılamazdı. Yoksa bana da versinler bütçe, içinde Neil Armstrong'un olmadığı Apollo 11 filmi çekeyim, zerre farkı yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, sanssizsansli dedi ki:

aynen yaparsın kesin.

bi de devamlılığı olmayacağını kimden duydun?

robert pattinson'lı batman serisiyle ilişkilendirebilirler. yeterki ortaya tatmin edici bir şey çıksın. bunun üzerine batman bile kurgulanır. pattinson da kötü oyuncu değil zaten şaşırmayın.

“We didn’t follow anything from the comic-books, which people are gonna be mad about. We just wrote our own version of where a guy like Joker might come from. That’s what was interesting to me. We’re not even doing Joker, but the story of becoming Joker. It’s about this man.”

Oldu olacak Rian Johnson'a yönettirselermiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...