Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altyapı sorunu/alternatif çözüm arayışı


Lorante

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir binaya taşındım ve mevcut binada telekom altyapısı yok biraz arastirdigimizda muteahhit'in eksikleri,telekomun ugrastirmasi vs olaylar içinde sıkışıp kaldik.Su anda mevcut bir baglanti kullanamiyoruz ilçede oldugumuz icinde fiber vs altyapilar bölgede pek yok.

Alternatif olarak altyapi olmadan alabileceğim bir hizmet varmidir?

Arastirdigimda sadece turkcell'den Qbox(böyle birşey) 4.5 g üzerinden hizmet veren birsey buldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
İnterneti mobil şebeke üzerinden sağlayacaksan Turkcell'in Superbox'ı geçici süreliğine iyi bir alternatif olabilir. Diğer operatörlerde bu kadar yüksek kotalı paketler olmadığı gibi hızlı ve stabil bağlantı da yok. Bu tarz bir alternatife yöneleceksen ücret açısından şimdilik DSL/fiber ile kıyaslamamak lazım. Aşırı yükleme yapıyorsan kota yetmeyecektir ama aylık 100-200GB'da ortalama kullanım için yeterli gelebiliyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Detayli bakayim ona kontrol etmistim ama fiyatlar yüksek 50 gb kampanyali 99 tl di ama pekte yetmez gibi duruyor.

Birde anten üzerinden verilen internetler var basta bir miktar kurulum icin para verilip sonra aylik ücret odeniyormus kota vs yok deniyor.internet hizmetini kablosuz olarak sagliyorlarmis bilgisi olan varmidirki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilce diyorsun..o antenli durumlarda genelde o ilin yuksekce bir yapisinda bu internet altyapisini saglayan firmanin guclu vericisi olur onunla canakanten cakmasi bir aparatla iletisim kurup internete baglanirsin..yine baz istasyonu mantigiyla calisir..yani kibarca sizin ilcede de olmaz o..

telefon hatti varsa ve digital telefon santrali varsa her ihtimalle baglanirsin internete..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...