Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 19


Celtics

Öne çıkan mesajlar

Journey dışında çok fazla oynamamıştım diğer modları, durum bu şekilde ile haklısınız. Ben oynarken farketmedim bile pro clubsdaki eksiklikleri.

Gidişat konusunda da haklısınız, para olan tarafa yöneliyor zaten EA ama diğer modlar bittiği sürece oyuncu da kaybedeceğini düşünüyorum.

Hala Fut'daki gelişim pozitif geliyor ama bana, o konuda fikrim değişmedi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o tartışma konusu bile değil :)
geçen seneye göre çok fark var FUT'da. Daha fazla zaman/para ayırmana neden oldukça daha da iyiye gider zaten FUT modu ondan eminim.

şu haliyle her sene FIFA20 FIFA21 FIFA22 diye çıkarmalarına gerek yok.
FIFA FUT diye oyun çıkarsınlar onu satsınlar 60 dolara, sonra her sezon başı kartlara reset gelsin. Coinler de şimdiye göre biraz ucuz olsun deli gibi satış yaparlar işte.

60 dolar verip alan adam bir de coin parası mı vericem diyebiliyor ama 1 kere para verdikten sonra her sene packlere fazla fazla para gömer gibi geliyor bana.

Aylardır Pro club dışında FIFA oynamıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlam bi pro club benim hayalim ya. Takım kurmadan random girmek sabır testi fjfj.

Pas atmayı asist yapmayi defans yapmayı takim oyunu oynamaya mecbur bırakacak bir sistem gelmeli. Skill hareketlerine ulaşabilmek zorlasmali. Kaleci olmak için dr iq testi yapsınlar fkfk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Çok boku çıktı ya. Baya diablo oynar gibi futbolcu farmlaman  gerekiyor. Rengarenk  yaptılar kartları. Kartin ne kadar iyiyse kazanma ihtimalin artiyor. Acikcasi bende ronaldo var ve attigim gollere ben sıkılıyorum fjdj. Ronaldo olmasa ama baska turlu ugrasamazdim bastan asagi 90lik kadrolarla.

Kornerlerim %80 gol oluyor. 433 rakiplerle oynamaktan sıkıldım. Istisnasiz oyunu oynayanların %90 ı aynı diziliş ve taktikle oynuyor.  Maradonalar  rivaldolar  fışkırıyor heryerden.  Civiklasti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

2020 için juventus lisansını PES exclusive almış, sırf bu durum bile EA hisselerini %3,5 düşürmüş. EA'nin bütün gelirlerinin %16'sını fifa oluşturuyormuş zaten. milletin gerçekçilikten anladığı gol sevincinde ronaldo suratı izlemek, gerçek yağmur efekti falan bakmak çünkü. çoluk çocuk pack açıp kumar oynuyor hayatta böyle dükkanı kapatır da istediklerimizi verirler mi? tüm oyun FUT milking üzerine kurulu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2018 2019da futbol oyunu almadım. senelerce pes oynadım, ama 13-17 arası fifa. o yıllar daha sim  geliyodu ama millet oyun başında daha çok zaman geçirsin kimse kimseyi 11-0 yenmesin diye skripti abarttıklarını düşünüp bıraktım. fut falan zaten facia.

aksine pes bana daha arcade geliyordu fifa yerine, ondan fifacıydım. şimdi ikisi de umrumda değil futbol da oynamayalım nolcak sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey pes'in myclub'ında da var. çok ağır script var öyle böyle değil. 4-0 öne geçiyosun, sonra birden senin takımı bi kitliyor oyun, 4-4 oluyor falan. hayır işin kötüsü sen o ilk 4 golü attığında kendin mi attın script sayesinde mi attın onu da bilemiyorsun, rezillik resmen.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...