Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLEACH - Soul Reaper Agent Arc (2018) - Netflix


vaperon

Öne çıkan mesajlar


Yayınlandı. Bilginize.

Netflixten alıntı: Lise öğrencisi Ichigo bir anda ölüm meleği yetenekleri elde edince güçlerini geri vermeyi çok ister. Ama önce birkaç ruh toplamalıdır.

Yorum - Spoiler içerir!

Yine bir Netflix klasiği olarak orjinal konudan oldukça farklı ama kilit noktalar işlenmeye çalışılmış. Zabimaru belki de filmin tepe noktasıydı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Efektler bütçesine göre çok iyi. Kadroda benim için tanıdık 4 kişi (Miyavi, Erina Mano, Souta Fukushi, Masami Nagasawa) vardı ama Japon sineması, TV dizileri ve idollerine çok tanıdık olmayan insanlar için he denilip geçilecektir. Savaşlarda çalan müzikler çok iyi uyuyordu. Hikaye ve işleniş Arc'ı/seriyi tek filme sıkıştırma furyasının bir diğer örneğiydi. Beni rahatsız eden tek husus Ichigo'nun başkasının koruma ve acımasına muhtaç biri gibi gösterilmesi idi ama Manga'daki evren ile bu film aynı olmadığı için çok gömmeyeceğim. Soul Society'nin sadece 1 dakika (o da tek odadan ibaret) göründüğü, kaptanlardan sadece 2-3 kişiyi gördüğümüz bir filmde subplot aramayacağınızı umuyorum. İzleyip geçin, çok tavava yapmaya gerek yok.

5.7 / 10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenceli olmuş, efektler gayet iyi olduğu için garip kaçmamış cok. Kapisma sahneleri animeden çok daha iyi. Sonrasında gittim animeye tekrar baktim o bolumlere. hic izlememiş arkadaşlarla izledim beğendiler. Bölüm bölüm olması da iyi. Hikaye olarak en başını işliyor sadece. Ben tüm soul society arcini çok hızlı bir şekilde isleyecek diye korktum da olmadı öyle bişey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...