Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Naga Action Speed


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

WoW'da ayarlarda tuşa basarken cast'e başla; tuştan elini çektiğinde cast'e başla gibi bir seçenek var ya hani, bunun Razer Naga için olanı var mı? Muhtemelen synapse'tan falan yapmam gerekiyor ama m

Naga'nın tuşlarını bayağı aktif kullanıyorum ve PvE'de çok bir şey farketmiyor bu mevzu ama PvP'de bi mass dispel cast edene, bir purify atana kadar ömür geçiyor sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mass Dispel olmaz kanaatimce nihayetinde targeting reticle çıkıyor onu ayarlayıp basman lazım mouse tuşunun actuation ından önemli problemler var diğeri için ise bilemedim çok ağır kalanları klavyeye kaydır? Tüm karakterlerimde cleanse/purify/dispel tuşu Shift+Q dur misal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mass dispel için macro kullanıyorum ya, öteki türlü adam zaten range'den çıkıyor sdf. Ben hiç görmüyorum o cursor'u mouse mass dispel'e bastığım anda neredeyse oraya mass dispel atıyor makro sdf.

Bir de 24 tane hotkey var mouse üzerinde kullandığım, bunların 6 tanesi cd, bir sürüsü arena target falan. Klavyeye koysam onları tuş yetmez. Zaten sol elimde bir problem var son zamanlarda, kasılıyor bileğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...