Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator: Dark Fate (2019)


Sam

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Ben bu seriye hayranım varya tamam 2. Filminden sonrasındaki filimler biraz kötü olmuş (Terminatör 3 bence güzeldi) ama yinede ben hepini sevdim serinin bu dark fate filmi de fena olmamış bence gayet güzel bi filmdi de yine eksiklikler olmuş diyorlar ben gayet beğendim nedense

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
On 15.01.2020 at 17:59, Sam dedi ki:

iyi seyirler de abimi beklerim herhalde. ?

bekledim de, geldi ve izledik demin nihayet. bozmadık 30 yıllık ritüelimizi. ?

Spoiler

amerikalılar neden beğenmemiş anladım: meksikalı göçmen kadın dünyayı kurtarıyor, amerikalı beyaz çocuk dünyanın kurtarıcısı olamıyor lol.

john'un öyle şipşak aaa diye gidivermesi evet kötüydü. öte yandan "bir daha skynet counter counter counter riposte terminatör gönderdi" ile gidilebilecek maksimum yere gelindi. bu yeni bir seriye reboot gibi olmuş ve hatta tamamen ismini değiştirselermiş bence rambo -> creed gibi, bence daha makul olurmuş. legion'ı beğenmedim yalnız skynet'ten sonra isim olarak, bin kere kullanılmış legion fiction'da çoktan. ayrıca biraz daha anlatabilirlermiş skynet'ten farkını. kim yapmış, ne zaman ne olmuş vs. genisys bile daha iyi anlatmıştı. bir de müzikler benim izlediğim yayında mı çok kısıktı bilmiyorum, credits akana kadar duyamadık neredeyse anlamadım.

ama gerçek anlamdaki ilk sıkıntı meksika yarısı, meksika iyi değil bu iş için. meksikalı kızı da başarısız buldum. meksikalı kız dememden filmdeki ağırlığını anlıyorum yani bir iz bırakmamış. rev-9 maalesef oyuncu olarak presence kısmında zayıf, genisys t-1000 bile daha iyiydi bence. makineyi de çok fazla geliştirmişler bence, insanların hepsinin augmented olmadan onlarla kapışması imkansız yani istediğin kadar örgütle. öyle mass produced yapılınca geçmişe filan yollamaya hacet yok.

amma velakin, mackenzie davis 10 numaraydı. benim açımdan michael biehn ile aynı seviyedeydi. iyi olabileceğini tahmin ediyordum ama beklediğimden daha iyi çıktı, bütün filmi o götürüyor. linda hamilton ve arnie de iyi ama gerek var mıymış, bence gerek yokmuş pek. john'u öldürmeden de hikayeye john ve sarah'ı koyup aynı işi görebilirlermiş bence. john da "artık sana emanet bu iş" diyebilirmiş kıza. veya yanında takılırmış sarah gibi. millet de "woke fate" diye triggerlanmazmış.

aksiyon gene süper, bütün dövüşler, kovalamacalar filan cutting edge gitti. hiç ağırdan almamışlar aman yaşlı aktörler sağını solunu kırar diye, basmışlar cgi vs götürmüşler. ama dediğim gibi rev-9 bir tık düşürülmeliydi, ragdoll gibi bazı sahnelerde. ağırlığı yok öyle. ayarında bırakmak lazım. grace ama direkt serideki en iyi karakterlerden. şöyle bir motoko kusanagi izleyebilseydik keşke.

83c3f6c04c2a38e5cfdb750bef4832faf7f4a550

benim için hollywood heroine pantheon'una giriş yaptı "no fate but what we make ourselves" dediğinde.?

tldr:

2>1>>>>>dark fate>salvation>3>genisys

ama grace olmasa salvation önüne geçerdi.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...