Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty Black Ops 4


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

paradoksalkedi said:

hala pubg'in övülmesi ve güzel bir oyun olarak savunulmasını gördükçe üzülüyorum :( realism arıyorsanız gidin playerunkown'un orijinal arma br modunu oynayın abi, pubg ne.


arma nın br modu fikir olarak geldi ve bitti.
konuşulacak bir tarafı da yok zaten bok gibi bir şeydi. iyi olsaydı zaten dünya kadar insan day z ve h1z1 a kaymazdı. bir şeyin ilki ne yazık ki en iyisi olmuyor.


? :D iyi olduğu için playerunkown'u h1z1'e alıp h1z1'e br yaptılar, sonra adam kendi oyunu pubg'yi çıkardı. tüm br'ın başı, playerunkown'un arma moduydu zaten. realism konusunda arma modu olduğundan dolayı pubg'den kat ve kat iyi.

pubg gameplay olarak rezalet bir oyun. milyon tane bug ile çıkması, vaultingin patch ile gelmesi, optimizasyon konusunun hala sıkıntı olması, grafik ayarına göre dokunun kaybolması ve herkesi saklanma nedeniyle en düşük grafiğe çekmesi vs. üstüne o kadar para kazanıp yavaş bir dev cycle baya fail.

aynı gameplay'e sahip değil ama blackout kat ve kat daha kaliteli bir br.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UpNP kapat, öyle çözülüyor bazen. Ben yaşamadım ama bir arkadaşım yaşadı, o şekilde çözdü.

Xenocide said:

Esh said:

pubg nin bozuk combati diyecektin sanirim



combatında bozuk bi şey yok ya. ha cheat, loottaki hantallık falan dersen eyvallah da, silah kontrolünün zorluğu zaten o gergin ortamı veriyor. böyle olunca hebele hübele girişirsin, al adam zıplayarak atlıyo falan önüne, mario sesi koymuş bi de altına lel.

bu free for all deathmatch ama ölen çıkar olmuş battle royale'den ziyade. survival hissi baya gg olmuş.

ha bi de o bitmeyen mermi gerçekten nedir ya. ratatatatatatatatata 8 saat tarıyor. bebeler de sonra üf ne vurdum diye eğleniyodur işte.


Pubg'nin combatı nasıl bozuk değil abi yapma etme. 800 saat playedim var, bozuk mekaniklere rağmen oynadım alternatifi yok diye ama insana sinir krizi geçirtecek bir mekaniği var. 10 ölümümden 8'i duvar arkasına geçtikten sonraydı resmen. CoD evet çok daha arcade ama en azından akıyor oyun ve baya eğlenceli olmuş. Grafikleri bence zamanının çok gerisinde ama oyunu efsane optimize etmişler, 144fps fix oynuyorum. Pubg bir çuval inciri bok etti, beceriksizliğin kitabını yazdı resmen o yüzden küstüm oynamam artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gunplay baya kütür kütür. HP'lerin yüksek olması inanılmaz iyi bir karar olmuş. beni BR oyunlarda en sinir eden şey birinin alakasız arkadan gelip öldürmesi yüksek HP ile en azından ufak da bir olsa outplay şansınız oluyor aimin iyiyse arkanı dönüp öldürebiliyosun. ayrıca HP'nin yüksek olması ilk kez bir COD oyununda headshot atmayı anlamlı bir hale getirmiş bu da skill ceiling'i arttırıyor. 1v1'de headshot atanın gövdeye basana üstünlük kurması hoşuma gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
bu salak oyun delirtti beni. başına gelen varmı diye sorayım.
blackout oynarken aşırı kasma durumu mevcuttu. zoom falan yapınca allah yani öyle böyle değil.
neyse sonra ekran kartı driverının en son güncel halini kurdum (GTX TITAN var ekran kartı eski titan). Neyse kasma olayı bi nebze azaldı daha rahat oynanır hale geldi. fps falan arttı vs. gel gelelim 2. oyunda daha loading ekranında bile oyun takılmaya başladı. her oyunda takılıyor oyuna girince yada girmeden vs. bende eski drivera döndüm tekrar mecburen. başına gelen varsa söylesin bana...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...