Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty Black Ops 4


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

[video]https://www.youtube.com/watch?v=BjiaMBk6rHk?feature=oembed" width="459">



Konuyu bulamadım yeni açıyorum. Üsteki video battle royale modunun ilk oynanış videosu.

Bu trene binmeniz lazım beyler, binin bu hype trenine. PUBG ilkelliği mi yoksa CoD birikimi mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blackout trailerı baya hypeladı beni yalan yok. Yıllardır elimi sürmüyorum ama bu sefer alabilirim gibi ya. Bf5 alırım diyordum ama beta baya hayal kırıklığı oldu benim için. Bf4 devam edicem sanırım. Ona vereceğime parayı bunu denerim. Şu beta bi gelsinde umarım şaşırtır benide çakarım preorderı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım bende oyunu. Fazla iyi olmuş valla şaşırttı. PUBG'nin şu oyuna karşı üstün olduğu tek nokta gunplay ama oda tınını tını hani. Herşey o kadar akıcı ve güzel olmuş ki Blackout'da hiç takmadım bile bunu. Fortnite'a bişey olmaz. Ne kadar nefret etsemde genel olarak tarzı farklı oyunun. Ancak PUBG resmen bitmiştir. Gebersin yavşaklar. Eldeki fırsat nasıl değerlendirilemez, bir iş nasıl bok edilir kitabını yazdılar ya. Treyarch ders vermiş cidden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun baya iyi ya. böylece competition da artıyor, bu sefer bfv rezalet, cod satacak. pubg de kaybeder baya oyuncu. gunplay kötü değil, tarzı cod tarzı sadece, pubg arma tarzıydı.

onun dışında her şey inanılmaz akıcı. o pubg'deki hantallık ve buglar falan yok hiç, AAA gibi AAA BR yapmış adamlar, baya güzel. bu kadar beklemiyordum valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi baba bir firma yapınca hakkını veriyormuş BR'nin. Yukarıda dendiği gibi pubg hala bugfest ve hileci dolu. millet 1080ti le falan fps drop yaşıyor.

treyarch çok smooth yapmış. gunplay bence güzel. bf v beta da denedim. black ops 4'teki zevkin yarısını alamadım yalan yok.

bence 4-5 ay sonra blackout u f2p yapıp karakter zart zurt satış modeline de geçer zaten. o zaman pubg'ye lokma döktürür yeriz direk.
http://www.akhisarhaber.net/2016/11/ecevit/akhisar%20(4).jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...