Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi telefonu alsam thread


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

bana gore zengin olunsa bile alinacak bir telefon degil. sirf iphonea para bayildim diye savunanlar, evt abi 1 gunden fazla gitmeli sarj.  kisaca savunulcak bi yani kalmamis. ekrani 60hz, recep ivedik kaşi gibi bezel var ekranda, batarya ztn komik. haftada sadce 2 gun sarj ediyorum telefonu, o da fast charge sikinti degil..  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan neyle mutlu oluyorsanız alın geçin nedir bu "pazardan 5 tl'ye" aldım çok memnunum muhabbeti. Ayrıca telefonun ekranı 120hz olunca ne oluyor merak ettim şimdi? İlk olarak kamera performansı, pil ömrü sonrasında ekran parlaklığı, dokunmatik, parça kalitesi, yazılım vs sıralanıyor diye biliyordum ben.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 2005 gibi android vs iphone kapıştırıyoruz ahshshsh. çok detaya girmeden ben de ebıl tarafında olduğumu belli edeyim. 

high end android kullanmak, iphone kullanmaktan daha pahalıya geliyor bu arada. her türlü iphone'u bozuk olsa bile 3-4 sene sonra bile fiyatının yarısına satabiliyorsun en azından. androidler daha rafa elini uzatınca 1000 liraya düşüyor ahshshsh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

A52 alacak olanlar S20 FE neden düşünmüyor? Pil sebebiyle mi sadece?

Galaxy S20 FE (256GB, SM-G780G modeli) indirime girmiş (5600₺), güzel de değişim yapıyor Samsung (benim kasasında ufak çizikli, şarj aleti olmayan S8'e 1880₺ veriyor). Android düşünenler varsa aklında olsun, güzel telefon, güzel fiyat. (Uğraşırım derseniz değişim için 2. el telefon uygun fiyata bulursunuz)

Tek sıkıntı şu an sadece pembe renk kalmış web sitelerinde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

Abi, düşünmeye bile gerek yok.

S20 FE alırsan 120 Hz HDR10+ always-on ekran, Snapdragon 865, IP68, UFS 3.1, 3x optik zoom, USB-C 3.2 geliyor. CPU performansı filan 2 katından fazla, her açıdan daha iyi. Tek kötü yanı kulaklık girişi olmaması ama kişiye göre fark etmeyebilir o.

Cep telefonları kameralarında telefonun işlemcisi de kameranın kendisi kadar önemli ki bunda en iyi işlemci var. A52 kıyas bile edilemez bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

s20fe alanlar dikkat etsin, ilk gelenler exynos işlemcili ( benimki gibi) aşşşşırı ısınıyor telefon konuşurken falan bile saçma ısınıyor kulak yanak terliyor bazen asdafddsa 

SD işlemci için de şarjı yiyor diyorlar genel olarak. benimkinin de şarjı çok iyi gitmiyor zaten. 

telefon saçma bir kasıyor bazen, dokunmatik bazen noluyor yahu dedirtiyor, parmak izi okuyucu s9+ dan sonra çok dandik geldi. 120 hz olayı güzel ama, kamerası çok çok iyi geldi bana ve çektiğim fotoları görenlere. 

ayrıca almışken 256lık modelini alın, rami 2 de gb daha fazla.

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Benim S7 ömrünü doldurdu artık, Samsung S9+ alınırmı 2500 liraya arkadaşımın iş arkadaşı satıyor baktım temiz duruyor tamir filan görmemiş diyor nasıl anlaşılır bilemedim ?

mağazalara satmaya çalışmış 1.5 2k dan fazla veren olmamış.

Donanım olarak halen iyidir diye tahmin ediyorum S9 serisi ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...