Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi telefonu alsam thread


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...

Öyle kararlı söyledin ki başka bişey bakmıyorum, haftaya note pro 9 alıyorum. sadece oyun için değil hatta aksina hiç oyun oynanmıyacak bir telefon olacak.

 

Madem geldim, şunuda soriyim nereden aliyim? akasyadaki mi store mu? yoksa trendyolda orda burda indirim kovala mı dersiniz?

adamınbiri tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/202956-428494/redmi-note-8-pro_redmi-note-9-pro/

Gördüğüm kadarıyla öyle atla deve bi fark yok arada, helio90T de kötü işlemci değil ama çok pil yiyormuş falan. Note9un biraz kamerası iyi gibi, biraz da pil ömrü.

Trendyol vs. indirimi kovala bulabilirsen, internette büyük ve güvenilir siteden almanın mağazadan almayla bi farkı yok hatta iade vs. işleri daha kolay bile oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Bunu alın derim: https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a71-2020-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000R6F0U?magaza=Hepsiburada

Samsung eskisi gibi değil. OneUI epey iyi, ek yazılımları Sound Assistant gibi çok iyi. A71 modeli ayrıca üç güncelleme alacak, yani Android 13'e kadar yolu var.

CPU da iyi, ekran en üst kaliteden (HDR yok ama bu fiyata zor o). Alın bunu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xiaomi Mi 9SE

55 dakika önce, inabsentia dedi ki:

Merhabalar;

Eşim için hediye cep telefonu almak istiyorum. Şu an ıphone se kullanıyor kendisi. Lakin ıphoneların yanına yaklaşılmıyor ? 3-4 bin civarlarında güzel bir android almayı düşünüyorum. Öyle bir android olmalı ki ıphonenu daha az aratsın. Şimdiden teşekkür ederim öneriler için.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 6 aydir Xiaomi A3'u kullaniyorum herhangi bir eksigi yok gibi. Kamerasi, sarji guzel. Bir de android one. Pek anlamam ama Xiaomi'nin diger telefonlarina gore isletim sistemi daha temiz diyorlar. (6 ay evvel 2250 tlye almistim peh)

https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-a3-64gb-beyaz-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-31158532?boutiqueId=519492&merchantId=105306

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sar değerlerine de bakın abi, ben hep çekiniyorum xiaomi'leri almaya .  Ferrari motoru takılmış şahin gibiler.  Sağlık için  Vucut ve baş  max 1.0kg'ı geçmemeli derler. Yasal limit ise 2.0kg.  Apple hile hurda mı yapıyor bilmiyorum ama 0.99 cıkarmayı başarıyor hemen hemen her telefonunda. 

https://www.webtekno.com/akilli-telefon-sar-degerleri-h93813.html

 

Bir liste koydum ne kadar doğru bilmiyorum ülkeden ülkeye değişiyormuş bu sar değerleri En doğru sonucu almak için şuradan id girmek lazım https://www.fcc.gov/oet/ea/fccid    .  Avrupa'ya düşük sar tr'de kimse siklemediği için yüksek sar'lı yolluyabilirler. Apple yapmaz ama diğerleri yapabilir.

Masticore tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...