Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi telefonu alsam thread


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Bende LG v30+ var şimdi kırılsa bozulsa gider S10e alırım hiç düşünmeden... Uygun fiyata çok özellik alayım diyorsanız da LG v30+ öneririm hem wireless charge'dan NFC'ye kadar herşey var, Hem de ucuz fiyat. Tek sorun 2 sene önce çıkmış bir telefon olması ? Snapdragon 835 var bu da  çekirdek 4 gb. 6 aydır falan kullanıyorum hiç bir performans sorunu yaşamadım. Pil dayanıklılığı da 6 saate yakın ekran kullanımı alıyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Wishmaster dedi ki:

Dikizleme mi yapacaktın selçuk napcan 30x zoomu

Anna nin olga nin memelerine bakacigim tabii.

Bu arada piyasa da 6.4" ten buyuk telefon yok sanirsam. S10+ ta note9 da 6.4

Az daha buyuk bisi olaydi iyiydi. Baya cok sey okuom ben telefondan makale vs, buyuk ekran iyi olurdu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç günlük kullanımım sonucu S10E gözlemim: Henüz kesin yargı için çok çok erken ama şimdilik pil ömrü açısından tam benlik telefonmuş. Çok büyük ekran sevmiyorum zaten. Pil ömrü genelde bir günü götürüyor, ama yoğun kullanımda çıkarmayabilir. Pil dayanımı S8'e göre 2 gömlek daha zayıf. Onun dışında sevdim. Kenarların yuvarlatılmış olmaması büyük artı benim için. Tipi boyu benlik. 

Bir de A70 vardı alternatif olarak. Bana büyük geldi diye caydım biraz ama fiyat performans olarak inanılmaz bir telefon, bunu almayacak olsam onu alırdım sanırım.

One Plus 4 bir arkadaşımda vardı, bayağı uzun zamandır kullanıyo. Baya memnun o da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende pixel 1 var, ilk serinin donanımsal hatalı olduğunu bile bile üretip dağıtmaya devam etmiş google. 2 sene olmadan ses çipinide hairline crack oluşuyor, ne zaman telefon gelse göçüyor alet. yurtdışından arkadaş vasıtasıyla alıp kendime kaydetmiştim, tekrar arkadaşa ulaştır tamir ettir geri al derken 4 ay geçti. refurbished bitane yolladılar bu sefer imei kaydında sorun çıktı. kendi üzerine kaydettiğin telefonun tamir görür imei değişirse btk'ya yalvaran dilekçe falan atman gerekiyor. TAMİRCİ FİRMA KAŞESİ YOK diye geri çevirdiler sen düşün. google tic. turizm petrol tekstil ltd şti diye 5 liraya kaşe yaptırıp basmak lazımdı trollüğüne... sonra ısrarla tekrar tekrar aynı başvuruyu yaptım onaylandı bir seferinde. saçmalık sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...