Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Alman Üniversitesi'ne Ulaşım


pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam, bir süredir taşınmayı düşünüyordum ve işlerim netleşti. Tutacağım evden Türk Alman Üniversitesi'ne kolayca ulaşabilmem gerekiyor. Okul Kavacık tarafındaymış. Bu durumda nerelerden ev tutulabilir?

Sanırım Levent ten Kavacık tarafına otobüs varmış bu bir seçenek. Diğer bir seçenek de Yeniköy de oturup Yeniköy-Beykoz vapuru ile Beykoz a geçip otobüse binmek. Başka bir ulaşım seçeneği varsa yazarsanız çok makbule geçecek çünkü Kavacık Beykoz vb. civarını hiç bilmiyorum. Çok teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üsküdar a bak. illa avrupa yakasına mı bakyıorsun?. medcidiyeköy levent tarafından tek vasıta ile gidiyor ama kavacık tarafında her yere yürümen gerekiyor araç yoksa köprünün oradan.
birde telefonuna "trafi" uygulamasını kur. iyi çalışıyor. istediğin noktalara ne kadar yürümen hangi vasıtalara binmem ve kaç para ödeyeceğini çıkartıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaşım Avrupa dan daha kolay gibi gözüktüğünden Avrupa düşünüyorum ama her fikre açığım.
Kavacık tan sonra her yere yürüme kısmını anlamadım, okula otobüs vb. yok mu? Shuttle varmış ama nadir geçiyormuş sanırım... Üsküdar dan ulaşıma google maps'ten baktım ama 1.5 saat diyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okul kavacıkta değil abi, beykoz-kaymakdonduranda. çok da afedersin silkik bir yerde, ha ama orman içinde yemyeşil falan efsanevi bir ortam var.

toplu taşıma ile nasıl ulaşırsın bilmiyorum. (iett otobüslerinin gareajı var ama dibinde, önünden otobüs geçiyor ama numarasını bilmiyorum)
özel araçla, kavacıktan sonra riva yolunu takip edip beykoza doğru ineceksin. kaymakdondurandan sağa dönecen 1 dakika falan.

sahilden gelirsen, beykozdan içeri girip akbaba/riva yolunu takip edeceksin.

şimdi oturacak yer konusunda ben beykoz u öneririm, bağnazdır, gelişmemiştir ama ulaşım için en güzeli o bence.
sahil hattını kullanırsan, trafikten dolayı sıçarsın gibime geliyor. anadolu hisarı mantıklı bir seçim olabilir. kavacık ı pek sevmezsin bence ama bak tabi.

beykozla - kavacık arası sadece köylerden oluşuyor neredeyse. özelden yaz bilgi veririm daha çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...