Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 4. Hafta | Trabzon - Galatasaray | 01.09.2018 Cumartesi - 21.45


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Bir tane topu da al maicon bir tane ikili mucadeleyi kazan. Adam hepsini kaybetti ya.

Fatih Terim de asıl isi olan teknik direktorluge donerse sevinicem. Hic bir maca hazırlıklı cıkmıyoruz. Gecen 3 haftayı kalite ile gectik. Bir takım azıcık baskı yaptı takım dagıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs fark atar diyenler hangi kafadaydı ya. geçen hafta bal procladı diye göz boyanmış. ilk yarıdaki boktan oyun unutulmuş. geçen seneki hastalık takımın lideri yok. zaten fernando'nun kötü olduğu maçları otomatikman veriyoruz. belhanda da bütün büyük maçlarda takımı satıyor resmen. adrenalin kaldıramıyor karakterinin leşliğinden, adam emre'nin self-inflict versiyonu. defansımız yine evlere şenlik. ahmet de maicon da gs ilk 11 oyuncusu değil. maicon servet'in brezilyası sanırım.

https://twitter.com/educatedear/status/1035971184104546304

belhanda sever bi arkadaş vardı ona gelsin dsdfgh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TS'nin no name zencileri de hep bize procluyor ya. Zamaninda Campbell diye bir adam getirmislerdi adam Samiyen de hattrick yapmisti sonra Mehmet Ali Yilmaz kacirmisti herifi sdfs.

Saka bir yana, forvetsizligi de kaldirabilirim ama Maicon Ahmetle olmayacak gibi bugun cok net goruldu. Hizi biraz iyi olan herhangi bir futbolcu Maiconu cok rahat geciyor, zaten tek hamlelik bir adamdi ama cidden aciklarini Serdar kapatiyormus. Dikkat ederseniz Ahmet - Maicon Ostersunds macinin da tandemi adamlar dalga gecmisti ilk mac.

Serdarin ne yapip iyilesmesi doping filan almasi lazim. Su an ilk 11'e yazilacak ilk adam kadro icerisinde o cok belli oldu. Artik yanina Donk mu gelir kim gelir bilmiyorum ama iste plansizlik boyle birsey. Belhanda Nice kiralama teklifi diye birsey okudum kabul etmedilerse yaziklar olsun. Hadi Feghouliyi gonderemedik.

Ama abi Onyekuru dan da once Akbaba'dan once halledeydiniz su stoper isini. Yani su an takimin banko 11 oynayan stoperi 3 hafta once son dakika kagitlar yetismediginden Arabistana gidemedi. Haftaya CL macina cikacak. Beni boyle seyler cok sinirlendiriyor.

Bu sene ligi Besiktas goturur bu arada. Defansi oturtursa tum forvetsizligine ragmen bizden daha solid durumdalar. Bizim atanimiz yok savunanimiz yok.

Fener bence asiri ortalama bir kadroya sahip cogu cop dolu onlardan da birsey olmaz. Trabzon surpriz bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...