Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW account Twisting-nether (10x110 lvl)


hunterx

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Goldları sattım. Accountta bfa yoktur. Paladin ve priest(100 lvl) diğer sınıflar 110 lvldir. Legion invasionlarla kasılmıştır. Pek kayda değer bişey yok bikac karakterle ilerlemek isteyen karar veremeyen kişiler icin iyi olabilir. Bfa alındığında gelen boost cepte kalır ;)

Bikaç kayda değer mount vardır. (invincible, Pureblood Fire Hawk var)
Meslekler genellikle toplama meslekleri aldım.

Gerekli butun bilgiler verilecektir. Guven sorunu oluyor bu konularda ama oynamak isteyen zamanı olmayan için iyidir.

Pek baglanmak istemedigimden Goldları sattım belki satamasaydim balance cevirip bfa alicaktim. Bi sure oynayacaktım.

Dileyene boost hizmetide verebilirim sattıktan sonra yani istediği karakteri 120 ye kasmasina destek olabilirim.
Suanda işsiz oldugumdan(maalesef) bu desteği gündüz sağlayabilirim. Sonucta benden account alindiginda güven sorunu biraz giderilmiş ortadan kalkmış olacak.

Konu alışkın olduğumuz trolle ve yoruma açıktır. Kimisine ters gelen durumlar olabilir gidermek açısından banada cevap hakkı doğar ve konu canlı kalır (okadar trollenmeye ragmen 2 3 account ve gold satmışlığım vardır.)

Devrik ve harf yanlışları olabilir kusura bakmayın telefondan yazdığımdandır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yoruma ve trolle acik demistim almayan almaz zaten kendisi çıkartıyor oyun suresini oynaninca aliniyor yani boost hizmetide verebilirim dedim. Bedava kasmiyoruz rusya hesabi oldugundan bfa 180 tl aylik. Ucret 50tl altıdır. Satmadigimi disunuyorsan zaten almazsın. Boslugumu. Dsgerlendirip 2 turlu satis yapıyorum 3 uncu satisim gold yapmis bukuyorum. Diger ilanimda belli trolleri puskurtmek yerine eski ilanlarimdaki gibi ustume cekip iyi prim. Saglarim sizin bulmaya cslistiginiz açıklara duzgun cevap verip. Oyle guvdn sagladim ve acxountlarimi goldlarimi. Sattim.
1gold 1 tl istiyordunuz ya ozamanlar 200 gold 200 tlye sattim. 2 kisiye cok iyi durumda sadece bir rogue olan account sattim. Cok. Fazla. Mesajim. Olmasada 2006 ve oncesinden kapali oldugundan beri bu forumdayim az cok bilen biliyor.
Neyse boostlanmis yani kac liraya belli classlara para vermeden boost yapilmis. Bir account aliniyor devami icin boost hizmeti sunuluyor ve kasilirkende ayligin cikacsgi. Garantisi veriliyor boyle bir hizmet yoktur. Sanirim.

Calismadigimi belirttim boyle bir yolla. Elimdekileri paraya cevirmem ve ustune para kazanmak istemem. Suç olamaz sanırım guven saglanmis durumda olacsktir. Zaten kendisi kassa bile. Alan kisi account geri alinabikiyorken(basima geldi hemde bu forumda kastim aylik yukledim ve geri alındı arkadasinin ustune oldugu belirtilip olaydan siyrildi)

Ben Istanbuldayim b3nden alan arkadaslara gidip teslim. Ettim elden denebilecek. Sekilde gidip wotlk. Zamaninda oyununu yukledik karakteri. Actik parayı oyle aldim. Digerinede goldu karsi tarafta bir internet cafe de teslim. Ettim. Azıcık muhabbetin olsa zaten anlarsın. Direk baltalar elimizde biz geldik yapmazsınız.

Neyse hararetli tutalim konuyu lutfen troll. Arkadaslarada sesleniyorum gelsinler. Sizinki yorum zaten bende acikladim. Umarim yeterli olmustur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz konuşa durun konu uplanır hem ben boost yaprken başka accountta buda arada satılır belki zaten oynuyorum şuanda boost hizmeti vermem daha sattığım accounta alan kassın.Anlamak istemeyende okumaya tenezzül etmesin son mesajdan başlasın.


Acount rusya kayıtlıdır 180 tl civarı BFA alınabilir Gold kasılmadığı aylarda 45-50 tlye de aylık alabilir niteliktedir.Sizin gibi zenginlerde almayıp kasmaya 110 boost derken eurolarını saça dursun.

Size sizin dilinizden konuşan olunca bişeyler yapılabiliyor bu forumda alışkın eskisi yenisi çünkü troll davranışlarınıza burnu havada tavırlarınıza.

Okadar açıklamaya rağmen anlayamayan ,anlamamazlıktan gelen siz satıp güven sorunu kalktıktan sonra alt yada ana karakterini kasma hizmeti ve kendim oluşturduğum karakterlerimle bu hizmeti vermek istemem bukadar zorunuza gitmemeli.
Şuan bir arkadaşın accountunda zaten sevdiğpim karakterlerden birini kasıyorum.

Kendim alamadım çalışmadığımdan dolayı ona para vermek istemedim.Oturup başında kalacağım için hem elimden accountu cıkartıp biraz daha kazanmak için boost yapabileceğimi belirttim.

Kusura bakmayın sizin kadar tuzum kuru değil nisandan beri çalışmıyorum oyunlara bağlanmadım kızımla zaman geçirdim.Köpeiği gezdirdim.Arada da oyun oynamak istediğimde free oyunlara yöneldim.Oynama fırsatı yaratıyorum kendime bunda kötü bişey yok sizin anlayacağınız.

Ben bir account aldım kastım aylık aldım RAF yaptım. ve okadar emek verdim ve geri alındı ben 3 4 account sattım buradan hiçbirini yaşatmadım kimseye geri alan kişi bende arkadaşımdan almıştım ulaşamıyorum diyerek geçiştirdi.Sanal bir ortam bişey yapılamıyor pek hak iddia edemiyoruz.Ne yapmam lazım satıp kasılmasını bekleyip gerimi çekeyim hesabı kasılmış olsun.

Güvenmeyen güvenmez sizin gibiler sayesinde güven sağlayıp şuan istediğiniz 1gold=1tl zamanlarında 400 gold sattım evet milyonlar kastığınız goldlar şuan okadar gitmezken ben sattım karakterimi sattım gittim evinde kurdum teslim ettim açıp.

Çok yazmasamda konularımda savunmamdan az çok tanıyorlar sevmediğiniz DH da da çok takıldım takılıyorum halada goldları oradan verdim boostu buradan bir referans oluşturup belki oyunlardan hayatımı idare ettiriceğim yaş 35 iş bulmak zor keyif alarak bişeyler yapabiliyorsak mutluyuzdur bu hayatta.Fırsat bulup çalışabilirsem belki yazılıma atılıcağım o kunuda da destek olmak isteyen varsa değerlendirebilirim.Hızlı öğrenirim çok çalışırım (iş arama ilanıda yaptım kendi konumu sizin gözünüzde) okumasada çoğu arkadaşların sizin atarlı cevaplarınızdan sonra okuma gereği duyabilir birisi belki ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güven sorunu olanlar için boost ilanı açtım.Referans mevcut.

Hesabı almak isteyen de olursa bu desteği uygun fiyatla sağlayacağım.Evet hem satmış hem sattığım hesapla oyun oynamış olacağım kimilerinde beyin yanmasına yol açsa da anlayabilenler için çok fazla problem olmayacağını ve gayet doğal olabileceğini bileceklerini düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...