Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Horde Community


Bezerye

Öne çıkan mesajlar

Bezerye said:

Bi dakka key yandığında sonda loot alıosun orası okay de, şu anda yanan key ile tekrar run yaptığında süre yetmezse yeniden loot veriyor mu sonunda ? öyleyse iyiymiş çok.


veriyor, legionda değişti daha bu olay. eğer süre geçip bitirirsen rastgele -1 başka key veriyor eğer bitirmeden direk çıkarsan mevcut key -1 düşüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

1-2 gune 320 yaparsan, warfrontta direk 340'larsın zaten.


warfront ta çogunlukla aynı şeyleri attıgı için direk 340 layamıyorsun. millet hem sıkıcı olmasından ,hemde sürekli aynı dropları atmasından dolayı şikayet ediyor warfronttan. ha şu var.quest dropu 370 atıyor. o baya etkiliyor tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kesin gelebilirim diyemiyorum biraz şaibeli durumum, ama yeterli sayıda çıkar raid. Çok sorun çıkmazsa da o iki bossun maks 1 saatlik işi var sonra HC devam edilebilir, ilk 2 boss garanti kill gibi bişey zaten.

Yalnız mythraxla ghuun öncekiler kadar faceroll değil abilityleri ne kadar bilipte gelirseniz o kadar çabuk ve rahat hallederiz.Özellikle mobilitysi yüksek classlar matrix core taşımacılık Ltd.Şti. olayını bi kere izlesinler core un droplandığı yerdeki marker nasıl bir şey vs görmek adına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi update gecelim;

Raid

Çarşamba & perşembe aksamları 9 gibi toplanıp raid yapıyoruz. Yaklaşık 8-10 kişi oluyoruz, eksikleri de dışarıdan tamamlıyoruz.

Dun aksam 6/8 NM yaptık yine, bugun heroic'te bi kac boss deneyelim diye dusunuyoruz. yahut direk Mythrax/G'huun denicez duruma göre.

RBG

Kalan günlerde en az soyle 6-7 kişi bi araya gelebilirsek RBG olaylarına girme planımız da var.

Discord

Discord'u aktif kullanıyoruz, asıl mevzu ingame community yerine discord'da döndügünden katılmak isteyenlerin discord'a gelmesi iyi olur. Mevcut durumda discord'da 40+ member var.

Discord'da #bot kanalında !role healer, !role dps gibi komutlarla spec ve class'larınızı girerseniz özellikle mythic+ grupları oluşturmak daha kolay oluyor.

https://discord.gg/BvPDJuz

Calendar

Calendar olarak guilded'ı kullanıyoruz. Eventler burada açılıyor, aktif kullanırsak katılımı buradan takip etmemiz mümkün olacak.

https://www.guilded.gg/Paticik/

Ingame community

Ingame communityimiz de mevcut; https://worldofwarcraft.com/en-us/invite/3RJ9r5Iory?region=eu&faction=Horde

Ama dediğim gibi asıl aksiyon discord'da dönüyor.

Katılım

Horde olmanız yeterli. Bir guild oluşumu olmadığımız için öyle şu class lazım buna ihtiyaç var durumları yok. Amaç pug'larla kafayı yemek yerine diğer guildsiz raid yapan arkadaşlarla bir araya gelip eğlenmek, güzel vakit geçirmek. Dps, healer, tank farketmez gelebilirsiniz.

O gün online olanların durumuna göre hızlıca bir setup çıkarıp giriyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...